Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2010, 12:36:33
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Fata_Sihastra Vezi mesajul
Eu nu am cerut nimic de la Dumnezeu,doar m-am rugat sa fie el sanatos si sa putem lupta pentru iubirea noastra...

Acuma ma rog la Dumnezeu sa-i deschida ochii si sa-l ierte pt ce mi-a facut,deoarece eu nu am puterea.Dumnezeu este sus si vede pe toata lumea si toti vom plati pentru faptele noastre.
Din ce am citit, el ti-a cam aratat de la inceput ca nu e foarte implicat sufleteste in aceasta relatie...dar tu nu l-ai lasat sa isi limpezeasca gandurile, crezand ca astfel va constientiza ca are nevoie de tine si de aceasta relatie.

Nu prea a fost bine cum ai procedat, pentru ca daca cineva iti cere timp, pauze...e cam clar, deja simte indoieli...si cumva si-ar dori sa iti lase timp si tie sa te limpezesti, sa iti clarifici gandurile, sentimentele...si sa intelegi ce e de inteles.

Nu il acuza de nimic, pentru ca nu ai de ce...nimeni nu e obligat sa iubeasca pe cineva anume in viata asta, iar tu ar fi trebuit sa incerci sa intelegi mesajul pe care a tot incercat sa ti-l trimita de-a lungul relatiei.

Roaga-te, ai credinta...dar incearca sa realizezi ca nu e bine sa lungesti o boala, daca asa pare a fi...incearca sa privesti mai clar lucrurile si sa nu il mai presezi in directia pe care o urmaresti tu...pentru ca trebuie sa ii respecti si lui deciziile si sentimentele, altfel nu iti foloseste la nimic o pseudo-relatie!

Un barbat daca iubeste cu tot sufletul nu mai e interesat de ce spune mama, tata sau bunica....si tot ce ar avea ele impotriva de spus, ar trece pe langa el..deci nu imparti vina, pentru ca tot el e cel indecis si..posibil de acord cu mama lui.

Doamne ajuta!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este biserica voastra de suflet ? anamaria.petre Generalitati 10 22.01.2013 17:10:37
Distrus moral ionuttz Generalitati 32 30.01.2012 09:39:53
Care este Biserica voastra de suflet ? cristiboss56 Biserica Ortodoxa Romana 142 06.08.2011 02:13:01
care e doferenta intre spirit si suflet? annajanette Generalitati 4 01.07.2010 05:31:23
Rugminte pentru un baiat care s-a abatut de la calea cea buna marianag Umanitare 29 23.06.2010 18:23:52