![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Mi se par putin cam exagerate comentariile rudelor tale, si deloc constructive...una e sa te sprijine, si alta sa iti inoculeze asemenea ganduri! ...sincer... Orice s-ar fi intamplat nu a fost sa fie, iar eu prima relatie de prietenie mai serioasa am avut-o pe la 21 de ani...poate si peste putin. La varsta asta ti se pare o tragedie poate, dar asa lasa Dumnezeu...sa nu te impiedici in tot felul de relatii...poate inutile. Vor aparea in timp si oamenii care iti vor schimba viata, te vor ajuta sa te definesti, sa stii ce vrei...ce nu vrei! Te porti natural la aceste intalniri, esti timida...sau prea indrazneata?
|
|||
|
|||
|
la intalniri pot sa spun ca sunt normala...nu am fost niciodata prea indrazneata de felul meu, dar nici timida...asa in mijloc..deci nu cred ca ar fi asta o problema
dar cred ca ai dreptate...defapt nu cred ..stiu ...dar am avut totusi nesiguranta asta.... asa vrea dumnezeu..si are el un motiv...o sa vina si randul meu:)...multumesc mult la voi toti |
|
|
|||
|
|||
|
Draga iana(presupun ca esti o ea),
Poate nu m-am exprimat corect si imi cer scuze pentru acest lucru. Ca sa fiu scurt(cu toate ca am 1,91 m): Te provoc sa te transformi in Picasso!!! Daca poti, o sa iti aduc ofrande in fiecare zi. Cu stima, Ponticvs |
|
|
|||
|
|||
|
Si totusi ce legatura are talantul sau talentul cu "problema" fetei?
Last edited by iana; 25.02.2010 at 10:14:22. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Bine, nu vad nici eu legatura cu "problema" fetei, pentru ca eu adusesem in discutie doar problema destinului, asa cum facuse referire la ea Ponticvs...deci am picat in acel moment. Problema Lisei, nu mi se pare o problema reala...e doar o etapa din viata ei, careia probabil ii va intelege rostul...mai tarziu, daca nu chiar de pe acum.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Tu ce crezi despre "cel care ti-e destinat"? Si asta o fi tot un talant? |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Problema este ca nu avem a alege dintr-o infinitate de posibilitati, ci alegem numai din lucrurile care ne sunt date...
|
||||
|
||||
|
Citat:
Nu ca ne este dat sa fim, ni se da fiecaruia cate un dar, sau mai multe, cu ajutorul caruia sa ne fie mai usor sa ne definim, si sa intelegem in ce directie putem pasi mai usor...daruri mostenite, predate, sau originale...si tot asa. Nu cred ca cineva mi-a fost destinat, ci doar ca a aparut la timpul potrivit. Daca as fi crezut in predestinare, probabil m-as fi maritat cu primul...pentru ca probabil credeam ca de aia s-o fi impleticit prin viata mea..ceva de genul asta, dar totusi de aia cred eu ca am cap pe umeri, ca sa pot decide ce si cum, in functie de diverse...
|
||||
|
||||
|
Lisa-Lisa si eu sunt in situatia ta, numai ca eu am 25 de ani. De fiecare data cand "se infiripa" ceva intre mine si un baiat la o saptamana-doua, deja nu ne mai cunoastem si nu inteleg de ce. Acum am o relatie de 2 luni cu un baiat, e un baiat bun, nu am de ce ma plange, numai ca el este din Bucuresti si eu din Piatra Neamt si ne vedem cam rar si parca stau cu o frica, ca nu cumva ca si de data asta sa dau gres. Indraznesc si eu cu o intrebare: ce acatist trebuie citit pentru partea buna de la Dumnezeu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Daca esti aproape de Dumnezeu si ai o dragoste aparte fata de El lumea te va ura,chiar Dumnezeu a spus asta ucenicilor lui....Deci nu il acuza nici pe Dumnezeu nici pe tine nici pe nimeni asa a fost sa fie,bucura-te ca si Dumnezeu te iubeste si ai sa gasesti pe cineva sau esti chemata la Manastire
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Am o problema. Poate ma puteti ajuta. | ionut98 | Intrebari utilizatori | 6 | 03.08.2011 10:37:44 |
| am o mare ciuda si neliniste poate ma puteti ajuta cu un sfat | annajanette | Generalitati | 54 | 31.12.2010 11:53:45 |
| Ma puteti ajuta? | truthtostone | Generalitati | 1 | 26.10.2009 08:39:34 |
| Ma puteti ajuta | ioanhodean | Preotia (Hirotonia) | 3 | 27.03.2008 01:14:44 |
| MA PUTETI AJUTA CU UN SFAT | iubire | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 23.08.2007 17:39:19 |
|
|