Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.02.2010, 16:59:52
Langu Langu is offline
Banned

Data înregistrării: 08.02.2009
Locație: Madrid
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Langu
Implicit

Citat:
În prealabil postat de annajanette Vezi mesajul
Toata lumea vorbeste cat este de frumos in rai si liniste samd eu tot nu inteleg ce cautam pe aici pe pamant. Rapunsuri cu sa ne traim viata nu au nicio logica. Mie pamantul mi se pare un loc de pedeapsa, daca nu ar fi fost asa atunci am fi putut face ce vrem noi fara sa fim pedepsiti. Oricat va este frica sa recunoasteti viata este anosta fara un pic de distractie care sa nu aiba legatura cu religia.
Spun cei care au trait acea bucurie a rugaciunii ca este atat de mare incat nimic de pe pamant n-o egaleaza.Deci,daca vrei sa sti cum este in rai,roaga-te pana simti acea bucurie si pe urma compara.Si sa nu uiti sa ne povestesti si noua la ce concluzie ai ajuns.Mult succes!
Reply With Quote
Vechi 24.02.2010, 22:20:39
annajanette
Guest

Implicit

multumesc ptr raspunsuri, foarte tanara nu sunt am 32 ani.
Reply With Quote
Vechi 25.02.2010, 18:56:39
caliyo caliyo is offline
Senior Member

Data înregistrării: 22.10.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Pentru mine, singurele distractii care sa nu aiba legatura cu religia( in mod direct, pt. ca indirect e posibil sa aiba) sunt: o excursie in care vad lucruri noi sau revad locuri dragi, o piesa de teatru, o intalnire cu prietenii in care discut pur si simplu si iau o mica gustare, un joc colectiv . Am dat cateva exemple.
Distractii gen cluburi, discoteci, concerte ( si nu ma refer la muzica clasica sau colinde) nu mi-au placut niciodata. Chiar si cand eram adolescenta si am fost de cateva ori la discoteca nu m-am simtit bine pt. ca lumea de acolo nu ma reprezinta. Nu mi-a placut muzica de acolo, sonorul dat la maxim care imi spargea timpanul, fumul de tigara, atitudinea vulgara a unora.
Cand spun ca nu imi plac lucruri de genul asta, chiar nu imi plac, nu e vorba de nici o ipocrizie.
In concluzie, depinde ce intelege fiecare prin distractie...
Reply With Quote
Vechi 27.02.2010, 01:58:47
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
multumesc ptr raspunsuri, foarte tanara nu sunt am 32 ani.
Da pana acuma nu te-ai distrat,ca la varsta asta ar trebui sa fii cat de cat matura!
Reply With Quote
Vechi 27.02.2010, 12:02:33
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de nobodyin Vezi mesajul
Da pana acuma nu te-ai distrat,ca la varsta asta ar trebui sa fii cat de cat matura!
prin distractie ma repet nu ma refer la discoteci cluburi etc si toata viata ai nevoie de un pic entertainment sau tu te-ai inchis in casa.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2010, 16:44:52
nobodyin
Guest

Implicit

Citat:
prin distractie ma repet nu ma refer la discoteci cluburi etc si toata viata ai nevoie de un pic entertainment sau tu te-ai inchis in casa.
Nu nu m-am inchis in casa,dar nu ma mai distrez cum o faceam la o varsta, mai frageda(sa zic asa) Acuma depinde de fiecare cum se distreaza si ce anturaje frecventeaza!!! Atata timp cit te feresti de lacomie,de betie,de a jura,de a vorbi fara rost,de invidie, de neintelegeri,de rautate,de castigul necuvenit,de desfranare si,in general,de poftele necuvinciioase,poti sa te si distrezi,nu trebuie sa fim extremisti ca,doar traim in LUME,NU?
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
O nelamurire. Templier Knight Biserica Ortodoxa Romana 2 05.03.2012 00:23:55
nelamurire mirela.b Calugarul 77 22.07.2011 23:49:35
Nelamurire !? ducesa Sectiune dedicata profesorilor de religie 9 04.12.2010 12:23:26
nelamurire cristina83 Generalitati 2 28.10.2007 18:22:40