![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Eu mi-am dat seama de niste paradoxuri:
Cu cat esti mai strans legat de societate, cu atat esti mai departat de oameni. Cu cat comunici mai mult, cu atat spui mai putine. Cu cat dispui de mai multe informatii, cu atat esti mai dezinformat. Cu cat ai mai multe lucruri care iti plac, cu atat esti mai nefericit. In concluzie noi habar nu avem ce este bun pentru noi. Eu sincer am ajuns sa ii invidiez pe tarani. Vreau sa ma mut la tara si sa traiesc dintr-o agricultura de subzistenta. Fara bani, fara informatie, fara sute de mii de oameni care sa imi respire in ceafa.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un suflet apropiat s-a mutat la Domnul | Melissa | Umanitare | 23 | 14.06.2011 15:38:14 |
Viitorul meu sot si prietena mea | eudiana | Nunta | 67 | 11.06.2011 02:33:24 |
Foarte important si foarte grav ... | mc2009 | Homosexualitatea | 28 | 01.06.2011 19:28:25 |
cum vedeti viitorul? | iulyaan | Generalitati | 18 | 13.05.2011 10:51:33 |
Va rog din tot sufletul sa va rugati pt sanatatea si viitorul meu | andrutza151 | Umanitare | 2 | 02.02.2011 11:23:38 |
|