Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2010, 19:01:01
Fata_Sihastra Fata_Sihastra is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Atunci lucrurile stau putin mai altfel decat ai lasat sa se inteleaga la inceput..

Poate nu intamplarea cu preotul l-a facut sa aiba atitudinea asta ci lucrurile pe care le-ai spus si le-ai facut, iar daca l-au ranit foarte tare si nu ai mai apucat sa-ti ceri iertare, sau ai facut-o pentru a n -a oara si nu mai gaseste puterea sa te ierte cu adevarat, s-ar putea sa nu existe cale de intoarcere.

Si nu neaparat din vina lui..

Cauta-l daca tu crezi ca se va rezolva ceva, dar poate e satul de o relatie cu atatea urcusuri si coborasuri, mai ales ca nu exista nici o garantie ca in viitor va fi altfel.

Adevarat este ca abia atunci cand iremediabil pierdem ceva ne gandim cu adevarat la o schimbare. Si poate nici atunci serios.
Nu pot spune ca am gresit doar eu...fiecare a gresit..Eu oricum il iubesc foarte mult,asa cum nu am mai iubit niciodata si sper ca el sa-si dea seama ca nu despartirea este cea mai buna solutie
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este biserica voastra de suflet ? anamaria.petre Generalitati 10 22.01.2013 16:10:37
Distrus moral ionuttz Generalitati 32 30.01.2012 08:39:53
Care este Biserica voastra de suflet ? cristiboss56 Biserica Ortodoxa Romana 142 06.08.2011 01:13:01
care e doferenta intre spirit si suflet? annajanette Generalitati 4 01.07.2010 04:31:23
Rugminte pentru un baiat care s-a abatut de la calea cea buna marianag Umanitare 29 23.06.2010 17:23:52