![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sub nici o forma resursele materiale nu trebuiesc irosite NUMAI pe actiuni caritabile. Priveste ce se intimpla in Africa..le dai pina nu mai pot, termina resursele ca niste lacuste, se umfla de proteine, sum impulsul animalic IAR fac copii si..tot asa... ciclul iar se repeta...deci cu mare grija Suntem prea mici si neinsemnati pentru a intelege rolul marilor catedrale europene, de exemplu. Cea de la Chartre de ex se stie ca a influientat intreaga civilizatie crestina a Europei si continua sa aibe prin felul mistic-esoteric in care a fost construita( de neinteles pentru noi astia cei mici). CEI care au construit-o au ramas anonimi! Last edited by andreicozia; 27.02.2010 at 23:14:45. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
41. Atunci va zice și celor de-a stânga: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui. 42. Căci flămând am fost și nu Mi-ați dat să mănânc; însetat am fost și nu Mi-ați dat să beau; 43. Străin am fost și nu M-ați primit; gol, și nu M-ați îmbrăcat; bolnav și în temniță, și nu M-ați cercetat. 44. Atunci vor răspunde și ei, zicând: Doamne, când Te-am văzut flămând, sau însetat, sau străin, sau gol, sau bolnav, sau în temniță și nu Ți-am slujit? 45. El însă le va răspunde, zicând: Adevărat zic vouă: Întrucât nu ați făcut unuia dintre acești prea mici, nici Mie nu Mi-ați făcut. Aveti sute de milioane de euro? Faceti cele bineplacute Lui Dumnezeu cu banii astia, ajutati semenii care fac foamea sau n-au unde sa doarma, dati sansa orfanilor sa-si cladeasca un viitor, nu ridicati catedrale care sa va satisfaca grandomania si mandria si setea de slava desarta! Acum, cat mai e vreme...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Suntem ceea ce suntem si ne meritam soarta , ne dam singuri in cap , ne sapam singuri biserica , manjim singuri B.O.R. , Sfantul Sinod ! Rad si curcile de noi nu numai ateii , ereticii. . . Suntem niste lozincari precum d'ul Florin. Ne dam mari intelepti, mari credinciosi si suntem cei mai mari farisei . De se construia un bordel din banii astia, sunt sigur ca nu mai erau atatea discutii si ne vedeam de "credinta"noastra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi de mare folos sa se vanda toate limuzinele cu care circula BOR azi.
Ar ajunge asa de o caramidutza pt noua catedrala, nu? Si in rest... tot ce tine de lux. Restul il dam noi, cei de pe forum, ok? (Daca o mai fi nevoie... :))) |
|
||||
|
||||
![]()
Acest răspuns este o glumă , o concluzie sau o simplă miștocăreală de provincie ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce sa nu spunem lucrurilor pe nume? Cand am ajuns (cu totul intamplator, cu niste babete care m-au platit sa le duc) acum vreo 10 ani la biserica aia din Liteni/Suceava unde preotul deschide cartea pentru oricine plateste, l-am intrebat pe raspopit daca e corect ce face... Oare ce crezi ca mi-a raspuns? NU JUDECATI!!!! Deci sa tacem din gura si sa ne vedem de pacatele noastre, ca nu e bine si NU AVEM VOIE nici sa ne gandim la pacatele popii, nu?!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||||
|
||||||
![]()
Desi este cam offtopic...
Citat:
Avand in vedere ca nu prea sunteti ortodocsi, ma indoiesc ca vreti prin asta sa faceti un serviciu BOR. Citat:
Si un "Logan" daca il accesorizezi un pic trece de 8000 lejer. Ca sa nu mai vorbim de costurile pe termen lung. De unde stii tu exact ce fel de masina este cel mai potrivita pentru drumurile pe care le fac acei oameni? De unde stii cu cat au fost cumparate de fapt? Dupa pretul de lista? De unde stii ca nu au fost cumparate cu 2-3000 Euro sub pretul de lista, ca sponsorizare din partea unui patron cu suflet crestin ortodox? Lucrezi cumva pentru firma de unde s-ar fi putut cumpara masinile de "7000" si esti asa suparat? Citat:
Citat:
Citat:
Apropo de indiferenta, din ce mi-ai zis tu, ai sarit la gatul preotului care deschidea cartea. Dar femeile alea care le-ai dus cu masina, cata munca de lamurire ai dus sa le convingi ca nu fac ce trebuie? Despre asta n-ai suflat o vorba, ceea ce arata cam care este adevarata natura a intentiilor/problemelor tale, unde se centreaza de fapt sensibilitatea ta fata de problemele altora. Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului pentru ce? | Robertworld | Generalitati | 320 | 02.11.2011 22:22:26 |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|