![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ma simteam singura si incurcata! Adevarul este ca m-am dus cu acest gand sa-i cer binecuvantarea sa ne spovedim la parintele paroh de la biserica noastra dar......m-am pierdut....Da...puteti face haz de necaz cum se spune....! M-am bucurat asa de tare ca l-am gasit incat.....! Am BOLBOROSIT DOAR ca ne simtit foarte legati de biserica veche....si mi-a spus ca dansul este si mai legat si cu toate astea...slujeste aici la biserica noua si ca tot CASA DOMNULUI ESTE....! Asa este! Problemele mele sunt: 1. NU VREAU SA MA INCARCAT DE PACATE IN PLUS pe motive de genul: ca nu mi-am urmat sau nu mi-am ascultat duhovnicul. 2. Stiu ca NU ESTE BINE sa-ti schimbi duhovnicul. 3.Nu am nimic ce sa-i reprosej, DECAT SA-I MULTUMESC! 4. Eu m-as rupe pentru a merge dupa dansul... DAR BAIETII MEI? mi se pare "un fel de crima" sa le fac asta! 5. situatia se complica deja ca si fiul meu cel mare este la fel de "impiedicat" ca si mine si i-a luat-o gura inainte si i-a promis parintelui ca o sa vina la biserica cea noua.....dupa care a intrat in "Disperare" pe motiv ca "Ce face acum, ca de fapt el nu vrea asta!!!" Eu tot am apuca sa spun ca nu as vrea si am incerca un fel de (scuzati termenul) negociere...la care am obtinut un "Ok. atunci viii cand aici, cand acolo!" ...lucru care nu mi se pare deloc normal, firesc....cum vreti voi sa-i spuneti. Descurcati-ma cu niste sfaturi! Si promit ca am sa ma rog si pentru voi (oricum o fac , pentru ca deja m-ati ajutat un picut) Sper ca acum nu mai sunt att de multe necunoscute! Multumesc, Doamne ajuta! ASTEP! |
Tags |
biserica, duhovnic, mutare, sacrificiu |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Budism: "Iesirea din Lume" - "Aducerile in dar" | florin.oltean75 | Alte Religii | 12 | 04.10.2012 19:29:51 |
|