Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.03.2010, 01:46:09
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Dumnezeu tolereaza mustrarile pe care le lasa sa le lucreze duhurile rele dar nu le voieste.

Nu Dumnezeu a provocat respectivul cutremur ci duhurile rele adica dracii.
Daca ii ajuti pe cei care au patit ceva e bine-placut lui Dumnezeu.
Apoi sa fim seriosi ce pacate sa aibe aceia din Chile sau aceia din Haiti asupra fratilor lor?
Asa ca nu cred ca are rost sa ii judecam ca nu e drept.

Last edited by mihailt; 01.03.2010 at 01:49:38.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 10:23:41
alexeev alexeev is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.02.2010
Implicit ganditi-va si la Dreptul Iov

Diavolul i-a daramat casa prin cutremur, omorandu-i copii si slujitorii in afara de unul si de sotie, tot el a coborat foc din cer care i-a omorat turma de oi ... iar in final, diavolul este cel care l-a lovit si pe Iov cu lepra, de a zacut timp de 7 ani si jumatate.
Bineanteles, cu acordul lui Dumnezeu, si cu un scop anume.
Nu cunoastem judecatile lui Dumnezeu...

Cred Doamne, ajuta necredintei mele!
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 12:49:58
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Daca avem parte de cutremure, nu inseamna ca Dumnezeu nu mai este prezent in lume, sau ca din cand in cand devine si El manios. Faptul ca "Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu!", e dovada cea mai clara ca nu El este autorul raului din lume. Dar un lucru e cert, nu s-au petrecut fara ingaduinta lui Dumnezeu.

S-a spus ca acum omul nu-si mai face vietel de aur ca sa i se inchine, caci lumea a devenit un idol pentru om. Atat de mult s-a alipit omul de ea, incat a ajuns sa creada ca doar creatia exista, nu si Creatorul. Anumite persoane au afirmat ca Dumnezeu a ingaduit sa piara o parte din creatie, ca sa trezeasca prin aceasta pierdere omenirea la credinta in El. Nu voi incerca sa ofer explicatii in acest sens, caci judecata lui Dumnezeu nu este judecata mea.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 14:23:34
mihailt mihailt is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2008
Implicit

Mai fratilor a fost cutremur foarte puternic.
E adevarat au pierit vreo 700 de oameni,Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti in pace!
Cum ziceti unii din fratiile voastre ca asta e mania lui Dumnezeu?
Mie mi se pare mai degraba mila lui Dumnezeu ca la asemenea cutremur au fost foarte putine victime.
Ca nu Dumnezeu a facut cutremurul si Dumnezeu nici nu a voit acest cutremur.
Reply With Quote
Vechi 01.03.2010, 22:40:35
almaris
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Mai fratilor a fost cutremur foarte puternic.
E adevarat au pierit vreo 700 de oameni,Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti in pace!
Cum ziceti unii din fratiile voastre ca asta e mania lui Dumnezeu?
Mie mi se pare mai degraba mila lui Dumnezeu ca la asemenea cutremur au fost foarte putine victime.
Ca nu Dumnezeu a facut cutremurul si Dumnezeu nici nu a voit acest cutremur.
Asa e, daca nu ar fi inca Dumnezeu la carma acestui pamant, cel rau demult l-ar fi facut praf si pulbere. Aceasta creatura decazuta are o placere enorma de a distruge in contrast cu caracterul lui Dumnezeu care este creator, ziditor.

Tragic este ca la nivel mondial Dumnezeu este din ce in ce mai lepadat, scos afara din vietile oamenilor, aud ca in Statele Unite nu mai ai voie sa pronunti "Dumnezeu" in ceremonii oficiale, chiar de curand mi-a ajuns la ureche ceva in aceasta directie, cum ca un eveniment dedicat victimelor din Iraq a fost suspendat pentru ca discursurile ce urmau a fi tinute contineau numele "Dumnezeu". Nu sunt 100% sigur, dar nu m-as mira
Reply With Quote
Vechi 02.03.2010, 19:47:46
alexeev alexeev is offline
Junior Member

Data înregistrării: 22.02.2010
Implicit da...

e adevarat ca in america pronuntarea numelui "Dumnezeu" incepe sa fie interzis.
este vorba de eleva Erica Corder...
uitati linkul aici.. si.. puteti cauta si pe youtube si pe google sa va lamuriti...

http://www.frontpress.ro/?p=3826
Reply With Quote
Vechi 02.03.2010, 20:12:57
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Ati auzit ca in Australia a plouat cu pesti?Azi am vazut la stiri.
Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 16:15:18
 Remus 's Avatar
Remus  Remus  is offline
Member

Data înregistrării: 24.02.2010
Implicit Incurcate sunt caile Domnului!

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Apoi sa fim seriosi ce pacate sa aibe aceia din Chile sau aceia din Haiti asupra fratilor lor?
Asa ca nu cred ca are rost sa ii judecam ca nu e drept.

frate Mihailt in Chile sunt protestanti si catolici iar in Haiti unu din cele mai pericoloase celule VODOO din lume!!! Apoi chiar sa fim serioshi oare chiar nu au pacate oamenii aia???
Bineinteles ca nu-i judecam ,ca nu-i treaba noastra , e treaba Bunului Dumnezeu! ...dar nici nu putem sa privim cu simpatie... daca or mai fi fost si suflete imaculate , sa stam linistiti , a avut grija Domnul sa fie la adapost!
Vechi 07.03.2010, 16:22:40
annajanette
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Remus Vezi mesajul
frate Mihailt in Chile sunt protestanti si catolici iar in Haiti unu din cele mai pericoloase celule VODOO din lume!!! Apoi chiar sa fim serioshi oare chiar nu au pacate oamenii aia???
Bineinteles ca nu-i judecam ,ca nu-i treaba noastra , e treaba Bunului Dumnezeu! ...dar nici nu putem sa privim cu simpatie... daca or mai fi fost si suflete imaculate , sa stam linistiti , a avut grija Domnul sa fie la adapost!
si sa nu uitam de cati turisti sunt prin haiti si care poate nu degeaba s-au aflat acolo, zic si eu nu stiu.
Reply With Quote
Vechi 07.03.2010, 16:58:16
ChEoPs's Avatar
ChEoPs ChEoPs is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.02.2010
Locație: Hundedoara
Implicit

nu eu nu cred ca a fost mania lui Dmnezeu desi este posibil dar mai e o alta posibilitate:exista niste aparate care provoaca cutremure,ele sunt detinute de sociataile secrete din guvern.Cine crede sa i fie de bine cine nu poata sa rada cat vrea.
,,Sa nu te legi de nimic din cele care oamenii se atasaza.Sufletul tau sa fie liber sa traesti liber,dar ca un strain in lumea aceasta.Fiindca in lumea aceasta a fi liber inseamna a fi strain de lume.''
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mania orbeste ochii sufletului vicentiu68 Generalitati 34 03.08.2011 17:06:28