![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dupa aceasta minune, acele maici S'AU INTORS LA VECHIUL CALENDAR, LA CALENDARUL SFINTILOR PARINTI! Citat:
Citat:
Ascultare... ti-am spus ca ORTODOCSII (tu poate esti ortodoxa "oficial" dar de mentalitate esti papistasa, vazand ca numa' la ei papa e infailibil) RUP COMUNIUNEA CU IERARHII CARE PROPOVADUIESC EREZII! Despre ce "alti" sfinti vorbesti? Vad ca ai uitat de "ascultare" si atata timp cat Biserica ta nu recunoaste sfintenia presupusilor sfinti enumerati de tine, n'are rost sa vorbim de "sfinti"! Nu inteleg de ce ar trebui sa fim in comuniune cu "Rusia", care pentru tine inseamna Patriarhia Moscovei, o grupare schismatica, serghianista dominata de atei! De ce crezi ca ROCOR-ul Sfantului Ioan Maximovic, Sfantului Mitropolit Filaret, Vladicai Averchie N'A AVUT COMUNIUNE CU PATRIARHIA MOSCOVEI? Uiti sa zici ca'n Rusia, ORTODOCSII DIN CATACOMBE N'AU COMUNIUNE CU ACESTI SERGHIANISTI DE LA MOSCOVA! Si, da, oficial preotii din BOR si din PM liturghisesc impreuna; dar neoficial, uite ce se intampla (luat de pe altermedia de la userul Daria, si el din BOR, impotriva "stilistilor"): 4.Nu știu dacă matale ai fost în Rusia , da’ eu am fost și acolo sunt mănăstiri care,când aud de România încep să țipe ca din gură de șarpe:”Romania? Niet! Niet!” aceasta însemnând că nu aveam voie la cazare , masă etc. Nu le păsa că venim de la 4000 de km, “rascolnici, calendar, niet!”. Mi-au lăsat o greață iremediabilă (situația se întâlnește la călugări, maicile ne-au primit peste tot cu multă dragoste.) În halul ăsta i-a adus calendarul și habotnicia, niet dragoste, niet compasiune,niște descreierați tipiconali. Dar de Sfantul Ioan Maximovic ce zici? Cred ca stii ca a avut legaturi cu "stilistii"! Uite aici, Sfantul impreuna cu Episcopul "STILIST" Petros din America: http://traditiaortodoxa.wordpress.co...arista-greaca/ Cred ca stii ca ROCOR-ul Sfantului Mitropolit Filaret, Vladicai Averchie si Serafim Rose a fost in comuniune cu "STILISTII"... Si pe final, te intreb din nou: 1) sursa/documentul unde ai citit ca cei de pe vechi s'au lamentat din cauza "anatemizarii din partea BOR-ului"! 2) sursa/documentul unde Patriarhul Ierusalimului de atunci a afirmat ca'i anatemizeaza! 3) sursa/documentul anatemizarii din partea Patriarhiei Moscovei! Multumesc! Last edited by Antoni0; 05.03.2010 at 16:09:23. |
Tags |
catolicism, dumnezeu, judecata, ortodoxie, profetii |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exista dumnezeu? | alexdu | Generalitati | 118 | 17.01.2011 13:02:21 |
Dumnezeu, exista sau nu? | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 0 | 19.11.2010 20:11:56 |
Exista sau nu Dumnezeu | vlad79 | Teologie si Stiinta | 236 | 23.11.2008 18:19:01 |
|