![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si eu sunt cam dezamagita.. nu de atei (ca de la atei stii ce sa te astepti), ci foarte dezamagita de cei care se numesc crestini si raspandesc idei eretice. Erezie nu inseamna doar ceva in dezacord cu invatatura bisericii. Erezie este ceea ce te abate de la mantuire. De aceea au fost intotdeauna infierate, doar in ziua de astazi par a fi imbratisate (ca niste idei "alternative" sa le zicem). In viata de zi cu zi nu am nimic impotriva ateilor sau necredinciosilor, interactionez cu ei in permanenta. Dar NU discut credinta mea cu ei. Este ca si cum as arunca margaritarele in fata porcilor, fara suparare. (Ma astept sa mi se sara in cap pt cuvantul porci, care oricum nu-mi apartine. Cred ca noile cohorte de "crestini" nu mai stiu ce inseamna evlavia.) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intotdeauna imi gasesti companie aleasa, sunt multumita! M-ai asociat cu Anca, cu fratele Zaharia, cu Felicitas.. acum cu Remus.. nu am de ce sa ma plang. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce ne abate de la mantuire se numeste mai degraba pacat.
|
|||
|
|||
![]()
Explicatia nu-mi apartine, am preluat-o dintr-o carte despre erezii (da citesc carti despre erezii si vad cu groaza ca si eu sunt afectata de idei eretice contemporane.. cand imi fac ordine in concepte, poate deschid un topic despre apostazia contemporana).
Si mi se pare ca explica destul de bine lupta impotriva ereziilor.. cei care au luptat impotriva lor nu au luptat pentru idei, ci chiar pentru viata. Daca nu ar fi fost atat de daunatoare incat sa ameninte maintuirea, biserica nu ar fi luptat atat impotriva lor. Pacate? Pai cad, ma ridic (cu ajutorul lui Hristos), iar cad, iar ma ridic... Dar daca o sa cred idei eretice.. cum mai vad ca sunt in pacat? Cine ma ridica (daca nu ma smeresc)? etc.. vai de sufletele noastre. Citat:
Last edited by anna21; 11.03.2010 at 19:48:29. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce credeti despre diferenta de varsta? | Sonrisa | Nunta | 117 | 29.03.2013 18:42:18 |
Pentru crestini:de ce credeti ca intra ateii pe un forum crestin? | flying | Generalitati | 21 | 11.04.2010 23:23:37 |
Ce credeti despre vedenii? | lacrimi | Din Noul Testament | 42 | 28.03.2010 20:48:52 |
Ce credeti despre noul Patriarh | andorueca | Generalitati | 14 | 19.05.2008 21:33:56 |
Prezenta catolicilor pe Forum | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 71 | 29.04.2008 17:24:37 |
|