![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, dar noi nu suntem sfinti. Aici este problema. Suntem simpli muritori.
Pe sfinti ii tine Dumnezeu... Prin cate trecura Sf. Apostoli si alti sfinti si au rezistat si au fost re-inviati chiar! Oh, daca am fi si noi asa!
|
||||
|
||||
![]()
Este vorba de sfinta si dumnezeiasca impartasanie si sfintele vase care o contin si nu despre sfinti . Cautati sensul afirmatiilor !
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragilor, daca nu aveti credinta,nu merita sa dati atentie acestui forum.
Cei ce au credinta nu vor pune la indoiala curatenia sfintelor taine ale impartasaniei. Eu personal nu am auzit de cineva imbolnavit la biserica, prin impartasanie sau prin alte ritualuri( sarutat moaste, etc.). Cei ce cred se vor impartasi dupa ritul vechi, ceilalti ar trebui sa citeasca mai mult din cartile sfinte, sa se patrunda de credinta si har, sau pot sa ne lase in ignoranta noastra, cu riturile si credintele noastre care dateaza de mii de ani. |
|
||||
|
||||
![]()
In alta ordine de idei o sa va povestesc o experienta de-a mea ca sa vedeti cum poate diavolul sa creeze iluzii ca sa te sminteasca. Eu am o problema cu schimbul de saliva: daca bea cineva dintr-o sticla imi vine greu sa beau dupa etc. La impartasanie nu am avut probleme din acestea pana acum desi ganduri imi mai veneau. Eram la o manastire si sarutam icoane a Maicii Domnului. Am sarutat icoana si imediat dupa am simtit un gust ca de saliva straina/muci in gura (sa ma ierte Dumnezeu). Stand asa si analizand situatia am refacut in minte traseul. Am sarutat icoana doar cu buzele, cu partea exterioara. Nu mi-am lins buzele unu la mana, doi - icoana era complet uscata. Trei, buzele nu au papile gustative. A fost pur si simplu o iluzie mentala, o sminteala aruncata de vrajmas. Aceasta a fost posibila din cauza pacatoseniei mele, din cauza ca era mult pacat in mine, multe murdarii. Acelasi lucru probabil s-a intamplat si cu acel preot, o iluzie.
"Intelepciunea vine odata cu suferinta" - Aeschylus Last edited by moldoveanu; 10.05.2011 at 14:47:31. |
![]() |
Tags |
impartasire, lingurita |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ispitele incepatorului sau Impartasire cu nevrednicie? | skicolour | Impartasania (Taina Euharistiei) | 1 | 11.05.2011 21:46:58 |
impartasire bebelus | ginabadea | Impartasania (Taina Euharistiei) | 11 | 21.02.2011 18:53:29 |
Deasa Impartasire | NECTARIE | Impartasania (Taina Euharistiei) | 2 | 18.01.2011 15:46:52 |
Postul fara impartasire | gavriil | Postul | 23 | 29.11.2009 19:54:37 |
|