![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum am spus pun actele sa se vada fiecare ;se vede in poza din buletin ca este iuliana si ca este din dorohoi asa cum am spus ,a doua poza este certificatul celui mic de nastere cristi care are 1 an in a treia pza este certificatu meu de nastere ,cartea de fam unde este ioana si emilian; certificatele celor dol nu am poze cu ele ;eu cu iuliana nu avem cununia civila numai religioasa pentruca nu am avut posibilitate mereu copiii sunt pe primul loc ;am stat acum 2 ani si cateva lunl ;am poza cu contractul meu de la dorohoi si de la tulcea ca sa vedetl unde am lucrat ;daca vretl sa ma vedetl pze e pun cu drag Doamne ajuta
|
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa ma ajute ca aceste poze sa nu se foloseasca sa ne faca rau ;va multumesc s Dumnezeu sa va ajute ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc din suflet domnului sau doamnei care vrea sa ne ajute binecuvantat sa fiti ,inca nu miam gasit nimic de lucru ne este foarte greu am avut un necaz sambata spre duminica am iesit cu cei mici afara si cristi mejinul a alunecat si sa lovit la frunte pe beton a fost un soc pentru noi dar cu ajutorul lui Dumnezeu nu a fost grav doar lau pansat putin si lau curatat mia dat reteta sai cumpar tetraciclina sal dau seara inaite sal culc sa se vindece dar cum in situatia noastra ne este foarte greu ca nici bani de paine nu avem il pansam sil curatam cu ceai de scumpie care am inteles ca este foarte bun cicatrizaza si curata bine rani sau lovituri ,multumesc doamnei gaby pentru pachetul care mi lati trimis cu miere si dulceata pentru copii ,ne este foarte greu dragii nostri fara un servici imi doresc din suflet sa gasesc ceva de lucru am datorii chiria peana pe 30 trebuie sa o dau si nu stiu ce voi face si de unde voi lua sa o platesc copii au fost raciti si neau dat tratament pentru ei au avut bronsita ,am avut noroc ca niau dat compensat caci din aprilie au spus ca nu se mai da nimic gratuit sau compensat doar medicamentele care le mai au accept de la casa de sanatate caci farmaciile nusi primesc banii pe medicamentele care le elibereaza pe retete ne rugam la Dumnezeu sa nu mai fie nevoie si sa nu ne mai imbolnavim si nici dumneavoastra ,in curand cred ca vom plati si aerul care il respiram ,se simte ca vine sfarsitul lumii nu ne ramane decat sa ne rugam la Dumnezeu cu credinta sa ne ierte si sa se indure de sufletele noastre pacatoase tare mila mie de copii care sunt mici si nu au nici o vina ca au venit pe lume in aceste vremuri grele care ne aduc la perzanie Dumnezeu sa va binecuvanteze sa ne binecuvanteze si pe noi caci Dumnezeu ne poate ajuta sa iesim cu bine din aceste momente facand minuni prin oameni cu suflet mare care niciodata nui voi uita ca neau ajutat in momentul cand nici pe masa nu aveam ce sa pun ,ieri nu aveam decat cativa cartofi sa pun pe masa la copii ferti si cate o felie de paine cu gem apoi ,spre seara a venit o doamna care nea adus niste faina alba si ulei care ne cunoaste necazul daca nu era aceasta femeie azi nu stiu ce le puneam pe masa copiilor mare este puterea lui Dumnezeu ,va doresc sanatate si putere credinta si lumina in suflet ,Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi .Amin.
|
|
|||
|
|||
![]()
D-na paraschiva83, imi pare bine ca Iuliana a deschis acest topic din nou, pentru ca am posibilitatea sa va dau replica.
Imi pare sincer rau ca i-ati atatcat in asemenea hal pe acesti oameni sarmani, zdruncinand astfel increderea oamenilor care i-au ajutat pana in momentul de fata. Nu mai lansati doamna asemenea zvonuri!!! Probabil ca, chiar dumneavoastra ati folosit poza lui Emil pentru a efectua o inregistrare pe sentimente.ro. Nu-i asa ca acuzele se pot aduce foarte usor?! Acestor parinti amarati nu le arde de jocuri amoroase vazandu-si copii rabdand de foame, si in plus se iubesc foarte mult si sunt sprijin unul pentru celalalt. In ceea ce priveste, si aici va citez: "Pe toate forumurile apare cate un ID in apararea intereselor lui dumi_emil. Ba este gabriela1977, ba gabrielacoada, ba maryana_gaby . Cum se incing spiritele, apare acest ID sa le sustina cauza, sa transmita mesaje din partea lor , sa dea lectii de morala crestina suspiciosilor. Nu este alta persoana, ci de fapt tot emil care isi sustine cersetoria cu mijloacele internetului (pentru fraierica). " Va dezamagesc! Sunt o persoana casatorita si am un copil de 2 ani jumatate, o persoana care a avut oportunitatea de a-i cunoaste pe acesti oameni de care ma simt foarte apropiata. Cat despre ID-ulire pe care le-ati gasit, care este problema daca am mai multe ID-uri?! Nu traim intr-o tara libera, si daca eu am avut placerea sa ma inregistrez cu acele ID-uri, nu inteleg ce aveti dumneavoastra impotriva si unde ar fi problema?! Fiti cu frica de Dumnezeu si nu mai mintiti ca ati fost la acea familie in casa si ati vazut nu stiu ce averi. Nu au nici bani de paine saracii, si veniti cu tot felul de acuze pe internet. Ceea ce au reusit ei sa-si cumpere , tot cu ajutorul crestinilor milosi, sunt o masina de spalat si un calorifer. Iar ei au spus despre aceste lucruri pe forum si chiar au adus multumiri persoanelor care i-au ajutat. Daca dumneavoastra nu sunteti dispusa sa-i ajutati, foarte bine, nu o faceti, dar nu incercati sa-i impiedicati si pe altii sa le intinda o mana de ajutor. Chiar un " Doamne muluieste-i " este de ajuns, pentru ca Dumnezeu stie mai bine de ce au ei nevoie si rugaciunile noastre ale tuturor, pot ajuta foarte mult.Asa spunea parintele Arsenie Papacioc :daca nu ai nimic cu ce sa-l ajuti (pe cel sarman ) spune un "Doamne miluieste" Au deschis din nou acest topic aici, pentru ca nu mai stiu sarmanii la cine sa apeleze si chiar daca au fost batjocoriti in fel si chip si au suferit, trec peste toate in speranta ca ii va fi cuiva mila, mai mult de copii decat de ei, si nu-i va lasa in mizeria asta. La toti ne este greu pentru ca traim niste vremuri de asa natura, cu multe reduceri de personal si cu saracie multa, dar macar un cuvant bun... cata mangaiere le-ar putea aduce... Cel mai urgent au nevoie de un loc de munca care intarzie sa apara. Din nefericire, de peste tot se da afara si nu prea se mai angajeaza. Daca este cineva cu posibilitate, si poate sa-i ofere lui Emil un loc de munca, cred ca vesnic va fi in rugaciunile acestor oameni. Cat despre doamna paraschiva83, sa va lumineze Dumnezeu mintea si sa intelegeti ca faceti rau unor oameni, pe care, se pare, ca nu-i cunoasteti deloc, si incercati pe cat de mult posibil sa stati departe de acest topic pentru ca sincer chiar nu are sens o alta discutie cu dumneavoastra. Doamne ajuta si sper din toata inima, Iuliana si Emil, sa iesiti la liman si sa se gaseasca un loc de munca si pentru voi. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
Va rog rugativa pentru Cornel | mara2008 | Umanitare | 7 | 04.10.2011 22:42:44 |
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? | Andu30 | Generalitati | 38 | 24.03.2011 22:03:30 |
lumea in care traim | giovaninnaa | Generalitati | 68 | 29.10.2010 14:16:29 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
|