![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu n-am auzit sa dea episcopul carte de despartire... divortul este o hotarare strict juridica. |
|
|||
|
|||
![]()
Buna seara ! Am nevoie urgent de sfatul dvs.
Ne-am dori sa ne casatorim pe data de 22 mai 2010.Am inteles ca ca atunci sunt Mosii de vara - Sambata mortilor. Putem face cununia religioasa in ziua respectiva ? Dar botezul fetitei noastre ? Mai trebuie specificat ca viitorul meu sot este in doliu dupa mama sa care a decedat in urma cu 1 luna ! Este pacat sa facem toate acestea atat de recent dupa inmormantare si mai ales in sambata mortilor ? familia lui nu este de acord. va multumesc anticipat ! maria |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Insa daca ati divortat doar civil nu este considerat pacat deoarece voi in fata lui Dumnezeu inca sunteti impreuna. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
asta e o aberatie popeasca! nu exista asa ceva!! "se cununa robul lui DumnezeuX cu roaba lui Dumnezeu Y TOTDEAUNA ACUM SI PURUREA SI IN VECI VECILOR AMIN"! deci cununati ptr totdeauna. divortul bisericesc a fost creat ca sa linisteasca constiiintele incarcate ale unora! nu se spune in sluja cununie"Ce Dumnezeu a legat, omul sa nu desparta? " atunci cu ce autoritate desparte episcopul ce Dumenzeu a unit??! si ca sa fiu on topic, nu , nu e nici o problema din pdv religios
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
cununia religioasa in post | emanouela | Nunta | 38 | 10.02.2010 21:38:03 |
cununia religioasa acasa | anakatoh | Nunta | 8 | 10.01.2010 22:06:25 |
Cununia de argint | costel | Nunta | 0 | 01.06.2009 14:59:15 |
Cununia de argint, aur sau platina | costel | Nunta | 4 | 20.12.2008 00:36:39 |
CUNUNIA RELIGIOASA | carmenpenzes | Nunta | 4 | 06.04.2008 15:22:55 |
|