![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta ma gandeam si eu mai devreme, dar renuntasem sa postez.
Cel mai bine pazit "secret" este chiar ortodoxia, in opinia mea. Este la vedere, in plina lumina, dar lumea o ocoleste. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sa nu uitam si de conspiratia-apocaliptica-a-cipurilor ca e acum la moda si mai ales ce la moda o sa fie de la anul cand o sa fie si buletinu-diaboloc-cu-cip.
Sau ca sa privim partea plina a paharului, mai este un an pana sa le vina unora mintea la cap. Asta daca nu cumva o sa fie amanata pentru 2012 ca sa se cumuleze efectul apocalipsa-2012 cu buletinul-666-antihrist-now si cine stie poate se anuleaza recipric. ![]() Dar daca nu..sa ne fereasca Dumnezeu ca ce o fost anu' trecut se poate repeta si-mai-si poate chiar cu o mica schisma in BOR ca foarte mult n-o lipsit. Last edited by AlinB; 27.03.2010 at 23:12:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Am facut si eu remarca asta, candva, si o prietena a mea (economista :)), mi-a spus ca e o chestie de contabilitate. De ex., cu 100 de produse al caror pret este 12,99 USD nu ajungi la totalul de 130 USD, suma care - sa zicem, ar fi pragul unui impozit mai mare etc. Am redat f.f. simplist explicatia. Dar, la alte valori si cantitati, e posibil sa "sune" altfel, nu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tipul si mai bate campii. Apropo cu becurile "ecologice". Nu in totalitate, dar bate. Oricum ceea ce se intampla cu ce zice acolo este mizerabil..dar se intampla si practic avem mainile legate. Si ei stiu asta, si fac ce vor. De Dumnezeu n-au frica, de aia "multi dar prosti" nici atat.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am fost socata cand am vazut ca a inceput sa bage preturi cu 999, e clar ca e un semn. Noi ca buni crestini cand vedem preturi cu 999, ca sa evitam sa se faca 666 trebuie sa lasam restul vanzatorului si sa-i facem in ciuda diavolului ca nu a castigat pretul respectiv. Am observat ca in momentul in care cumpar bunuri care au asemenea preturi, simtind ca sunt preturile diavolului, imi poarta ghinion, astfel incat m-am invatat sa las bacsis. E o lupta grea pe care numai drept credinciosii o castiga. Propun pentru membrii acestui forum sa organizam un grup de exercitii de aritmetica. Putem demonstra implicarea diavolului in absolut orice, facand adunari si scaderi cu numerele din viata noastra de zi cu zi. Putem ajunge la numarul diavolului cu usurinta. E un hobby de-al meu, sper sa va placa. |
|
|||
|
|||
![]()
chiar sunt curioasa.
pai, ce fel de exercitii? nu mi-a placut niciodata matematica, dar asta e :))) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! | guardian knight | Generalitati | 618 | 10.02.2012 12:50:01 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre 666,bani electronici,conspiratii | strajeru | Secte si culte | 11 | 25.12.2007 16:23:02 |
|