![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Sincer nu vreau sa ajung nicaieri, imi pun doar o intrebare, si sincer as vrea sa aud un raspuns fondat, oricare ar fi el.
|
|
|
|||
|
|||
|
Explicatia este ca acelea sunt "reprezentari artistice", nu exista vreo fotografie sau argumente/dovezi solide ca s-a intamplat exact ce scrie in ziarul respectiv, cu atat mai putin ca ar fi un "semn dumnezeiesc".
|
|
|
|||
|
|||
|
Ati observat ca Parintele Iustin n-a suflat o vorba (oficial) despre scandalul cu Danion, desi a dat vreo doua interviuri inainte de Pasti.
Si nu cred ca nu l-a intrebat nimeni ce parere are.. Un comentariu interesant: http://laurentiudumitru.ro/blog/2010...#comment-19542 |
|
|
|||
|
|||
|
BLOG DANION VASILE - Anunț: M-am întors
http://www.danionvasile.ro/blog/anunt-m-am-intors/ "M-am întors în Biserica de stil nou. Întrucât nu mi-am făcut mirungerea pe stil vechi, ci doar am participat la câteva slujbe, întoarcerea s-a făcut prin spovedanie. Vă rog să mă pomeniți în rugăciunile voastre. Danion Vasile" |
|
|
|||
|
|||
|
Omul asta are probleme serioase..
|
|||
|
|||
|
E ciudat pana unde poate duce obsesia luptei antiecumeniste. Daca mosii si calugarii din N Moldovei nu ar fi fost asa zeloti in secolul trecut si ar fi luat in serios votul disciplinei in loc sa ia in serios idolatria calendarului, astazi nu ar mai existat asa probleme.
Pe de alta parte, e de tot rasul sa faci schisma pentru un...calendar! E pur si simplu pueril; cel putin marii eretici erau, mental vorbind, oameni maturi in raport cu schismaticii calendaristi. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| "Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 07:31:20 |
| Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 17:12:08 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
|
|