![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
da,aveti dreptate,dar stiti ca "se spune" ca dupa ce te-ai impartasit "nu e bine" sa ingenunchezi...si de aici si nedumerirea mea.
|
|||
|
|||
![]()
Nu se ingenuncheaza In Biserica de obicei la Sfanta Liturghie de duminica,pentru ca este Invierea ,si nici pana la Cincizecime.Nu am auzit sa nu se ingenuncheze dupa impartasanie ,poti sa o faci sau nu.Dar ingenuncherea se poate face oricand,daca asa simti...
|
|
||||
|
||||
![]()
Deci vreți să spuneți că nici la Prefacere nu se îngenunchează ? Unde aș putea afla mai mult despre asta ?
|
||||
|
||||
![]()
Nu stiu unde ai putea afla, dar cu siguranta la toate bisericile din zona Sucevei de unde sunt eu, si probabil si ca din restul tarii, nu se ingenungheaza deloc in nici un moment de la Inviere pana la Vecernia Plecarii Genunchilor, adica vecernia de Cincizecime.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Inchinarea | florin.oltean75 | Generalitati | 2 | 01.10.2011 20:03:28 |
dupa impartasanie | ilieradu | Impartasania (Taina Euharistiei) | 7 | 28.09.2011 20:35:37 |
Inchinarea lucrurilor - puterea semnului Sfintei Cruci ! | NECTARIE | Generalitati | 14 | 14.12.2010 16:21:39 |
Icoane inedite - Icoane bizantine cu psalti | Lujootm | Intrebari utilizatori | 0 | 23.11.2010 19:11:55 |
|