![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"care se pare ca este acolo implantat de Dumnezeu, si nu poate fi "convins" de noi, ca ce vrem , ce gindim, ce facem cu trupul noi, asa sa fie(ca asa vrem noi), ci vrem nu vrem este Voia lui Dumnezeu care primeaza" - spui tu. Prietene, faci o grava eroare. Din afirmatia ta rezulta ca soarta omului este stabilita de Dumnezeu, ceea ce anuleaza libertatea omului. Pe scurt ceea ce sustii tu este o torie protestanta, respectiv predestinatia. Vezi ca gresesti... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cam atit am avut de zis... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"care se pare ca este acolo implantat de Dumnezeu, si nu poate fi "convins" de noi, ca ce vrem , ce gindim, ce facem cu trupul noi, asa sa fie(ca asa vrem noi), ci vrem nu vrem este Voia lui Dumnezeu care primeaza" - spui tu. Prietene, faci o grava eroare. Din afirmatia ta rezulta ca soarta omului este stabilita de Dumnezeu, ceea ce anuleaza libertatea omului. Pe scurt ceea ce sustii tu este o torie protestanta, respectiv predestinatia. Ce zici de asta? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mirean, eu vorbeam despre pacatul desfrinarii care acum mai nou are repercursiuni imediate in viata asta, demonstrate si documentate stiitific, nu vorbesc despre libertatea omului si "soarta omului stabilita de Dumnezeu". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu o intorc cum vreau ci te-am citat, ca nu stii sa te exprimi...asta nu e problema mea. Referitor la teoria de care spuneai...nu e valabil mai nimic din ce mi-ai spus. E vorba despre unde radio emise de ADN si astia insinueaza ca aplicatia ar putea fi folosita pentru memoria unui asa-zis biocomputer. De altfel, totul e teorie, iar oamnii sunt foarte reticenti fata de ea... |
|
|||
|
|||
![]()
M-ati indus putin in eroare. Spuneti de informatie genetica, dar daca spre exemplu se foloseste prezervativul nu are loc nici un "schimb de informatii". Ca sa nu mai zic ca este pentru prima data cand aud de asa ceva. Daca ar fi real, banuiesc ca ar fi atestat undeva, pentru ca asta ar revolutioana toata educatia sexuala care se face in ziua de azi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai urmeaza sa spuneti ca o sa semene copilul cu toti barbatii care isi lasa ADN-ul in mama. Acum, spre exemplu, daca sotii sunt bruneti si copilul iese blond, exista o scuza :D
Parca vad un copil chinez blond si cret iar mama indianca =)) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Incearca sa vorbesti le obiect, lasa "mistourile". Cel putin eu m-am uitata pe ce materialele mi-a dat el si am vazut ca nu are dreptate. Oricum din parinti bruneti cu ochi caprui exista sanse sa iaza copii blonzi cu ochi albastri. Gena recesiva... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | Simona-Marilena | Nunta | 119 | 22.05.2014 14:29:31 |
Barbatul/femeia inainte si dupa casatorie | caty_deea | Nunta | 76 | 21.01.2013 11:57:04 |
Ceva legat de sex (mai ales inainte de casatorie) | StefanS | Generalitati | 65 | 23.02.2010 11:31:30 |
la preot inainte? | ioana26 | Nunta | 15 | 22.08.2009 00:30:46 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | PISICUTA35 | Generalitati | 186 | 03.03.2009 11:46:18 |
|