![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stai fara de grija,kotom9.Multi s-au nascut in dreapta credinta si au cazut apoi in ratacire,dar de vreme ce doresti sa faci tocmai contrariul,urmand intru totul invatatura bisericii drept slavitoare vei afla si pacea sufleteasca.Sa mergi la o biserica si vei afla acolo indrumarile necesare. Sa ne auzim cu bine!
Last edited by Zburatorul; 23.03.2010 at 00:18:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit randuiala la urmatorul link:
http://www.crestinortodox.ro/slujbe-...lor-96810.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa ca, daca vrei sa nu te ratacesti, ia-o pe firul apei si cauta izvorul. Pentru ca, daca iti doresti cu adevarat sa gasesti Adevarul, Dumnezeu nu te va lasa in ratacire! Roaga-te sincer, deschide-ti inima in rugaciune, si in mod sigur vei primi bun raspuns la rugaciune. Pentru ca El intotdeauna ne aude, si nu ne lasa fara raspuns, mai ales cand Ii cerem lucruri bune. Sa te ajute Dumnezeu!
|
|||
|
|||
![]()
Eu ma refeream doar la partea cu Mirungerea din toata randuiala
|
|
||||
|
||||
![]()
Parintele Arsenie Papacioc a zis ca nu trebuie sa faca nimic cei de pe rit vechi pt convertire,nici Mirungere,doar sa vina...
|
||||
|
||||
![]()
De exemplu stiliștii; ei cum revin la Ortodoxie? Prin mirungere? - Arhimandrit Arsenie: Stiliștii nu.
- Dar cum? Se primesc prin pocăință? - Arhimandrit Arsenie: E vorba de calendar; calendarul este o măsurătoare. - Deci ei vin așa, pur și simplu? - Arhimandrit Arsenie: Pur și simplu să revină, numai că ei s-au complicat acuma – ca să-i primești; pentru că te botează încă o dată dacă ești botezat, și dacă ești cununat te cunună încă o dată.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De unde esti mai exact? |
|
|||
|
|||
![]()
Hristos a inviat.
Nu conteaza de unde sunt. Cat despre rataciri, tot ce inseamna ortodoxia pe care o cunoasteti nu se regaseste. Cel putin eu asa simt, si nu imi trebuie mai mult. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum se procedeaza cind vrei sa te spovedesti dar nu ai unde merge? | speranta1970 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 13 | 24.02.2011 21:13:56 |
daca eu sunt la prima cununie si el la a doua cum se procedeaza? | FloriB | Generalitati | 5 | 08.08.2010 14:48:28 |
|