Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Pocainta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.04.2010, 21:17:41
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Radu32 Vezi mesajul
eu m-am exprimat gresit, si nu am reusit sa ma fac inteles, nu ziceam ca e un fapt fara greutate, ci doar ca in fond, e obligatoriu ca preotul sa ne dea dezlegarea si iertarea,si prin harul primit de la Duhul sfant o face, insa, ziceam ca in fond, tot Dumnezeu ne iarta,daca vrea el si pe cine vrea si cand vrea,si pt ce fapte vrea ! Numai Dumnezeu poate analiza obiectiv intreaga increngatura de motivatii,circumstante atenuante, cauze, care ne-au dus sa facem atare fapta sau alta,si numai El ne poate ierta in final !
Cele dezlegate aici , vor fi dezlegate si dincolo , iar cele legate aici vor fi legate si dincolo ! Cele dezlegate se dezleaga prin SFANTA SPOVEDANIE DE PREOT ! Deci alta gandire si framantare sa nu avem , eu asta ti-am spus . Spovedanie cat mai deasa , sincera , facuta cu multa cainta , iar acolo unde ni se da canon , sa-l facem intocmai . In rest , Radule draga , facem discutii si atat , fara folos , si nu asta ne foloseste noua ! Sa plecam din asta lume cu pacatele dezlegate , Radule draga, si sa ne fereasca Dumnezeu sa ne prinda clipa morii nespovediti si neimparasiti ! Doamne ajuta !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Spovedanie pentru prima data alinadeacu Pocainta 43 11.01.2013 20:19:58
Îndreptar pentru spovedanie Simply_me Generalitati 0 31.07.2012 23:42:01
Indreptar pentru spovedanie just1fun Generalitati 0 19.05.2011 22:56:59
Indreptar pentru spovedanie Sanduu Generalitati 17 14.04.2011 22:20:05