![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu scrie de semn,dar ,din versetele alea,rezulta cumva ca ar fugi de Cruce?Dac aveti Biblii in casa,de ce nu aveti si cruci,din moment ce ,atat de Cruce,cat si de Evanghelie e scris ca trebuie sa ne mandrim?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In definitiv, nu am nimic impotriva celor care-si fac semnul crucii. Daca asta ii ajuta sa se apropie de Dumnezeu, foarte bine.... sa-si faca semnul crucii. Ma intreb, de ce ai postat acest subiect la "secte si culte"? Te rog sa-mi raspunzi la aceasta intrebare. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce/ Mi se pare corect locul... Pentru ca voi nu credeti in Sfanta Cruce
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru ca este ceva foarte interesant ce ai facut tu,anume sa cauti subiecte pozitive,despre care sa merite vorbit sau citit . De asta zic ca merita sa vorbim cevva constructiv si util sufletului intre ortodoxi,si nu sa ne contrazicem la nesfarsit cu sectanti. Nu o lua ca o critica pls. |
|
||||
|
||||
![]()
M-am gandit ca noi nu avem nevoie de dovezi,ei au.
|
|||
|
|||
![]()
Mie mi-au fost folositoare.Sunt cunoscute exemplele,dar le-ai sintetizat bine .Chiar,unde ai gasit omisiunile acelea facute de evrei in traducerea VT?
|
|
||||
|
||||
![]()
pe un site catolic.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
sau mandria ca vbim in limbi ,sac sac
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crucea de la gat | colaps | Generalitati | 14 | 02.03.2014 23:59:31 |
Crucea Sf. Apostol Petru vs. crucea satanica | camy_d | Sfintii Apostoli Petru si Pavel | 19 | 14.04.2011 04:23:25 |
Crucea catolica | Dia20_diana | Biserica Romano-Catolica | 135 | 06.12.2010 23:45:33 |
crucea celtica | oncioiu | Generalitati | 4 | 14.10.2010 11:11:57 |
Crucea Lui - comoara mea | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 30.03.2007 11:24:39 |
|