Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.04.2010, 22:11:39
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana-Andreea Vezi mesajul

Malakhovskaya a studiat puterea semnului crucii timp de aproximativ zece ani. A facut numeroase experimente descoperind proprietatile bacteriale unice ale apei dupa ce este binecuvintata cu o rugaciune ortodoxa si cu semnul crucii. Studiul a mai observat un nou si necunoscut efect al Cuvintului lui Dumnezeu, de transformare a structurii apei, in special densitatea ei optica in spatiul spectral ultra-violet. Oamenii de stiinta au mai dovedit efectul benefic al rugaciunii si al semnului crucii asupra oamenilor. La toti participantii la teste presiunea singelui s-a stabilizat, iar parametrii s-au imbunatatit. In mod uimitor, parametrii s-au modificat in directia necesara vindecarii: la oamenii hipotensivi presiunea singelui a crescut, iar la hipertensivi a scazut. S-a mai observat ca daca semnul crucii este facut neingrijit si fara sa atinga punctele corespunzatoare – centrul fruntii, centrul plexului solar si umerii – rezultatele pozitive ale testelor sint mai slabe, sau chiar absente.
Sfintii Apostoli ai Domnului Iisus Hristos nu-si faceau nici un semn. Obisnuiau sa se inchine in duh si adevar. Ce pacat ca acesta Malakhovskaya nu a trait pe vremea lor. I-ar fi invatat cate ceva despre semne.
Reply With Quote
Vechi 06.04.2010, 22:13:07
Ioana-Andreea's Avatar
Ioana-Andreea Ioana-Andreea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.11.2009
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Ioana-Andreea
Implicit

Nu scrie de semn,dar ,din versetele alea,rezulta cumva ca ar fugi de Cruce?Dac aveti Biblii in casa,de ce nu aveti si cruci,din moment ce ,atat de Cruce,cat si de Evanghelie e scris ca trebuie sa ne mandrim?
Vechi 06.04.2010, 22:20:04
vasalie
Guest

Implicit

Citat:
Nu scrie de semn,dar ,din versetele alea,rezulta cumva ca ar fugi de Cruce?Dac aveti Biblii in casa,de ce nu aveti si cruci,din moment ce ,atat de Cruce,cat si de Evanghelie e scris ca trebuie sa ne mandrim?
Nu este vorba de cruce ca obiect sau ca semn.

In definitiv, nu am nimic impotriva celor care-si fac semnul crucii. Daca asta ii ajuta sa se apropie de Dumnezeu, foarte bine.... sa-si faca semnul crucii.

Ma intreb, de ce ai postat acest subiect la "secte si culte"? Te rog sa-mi raspunzi la aceasta intrebare.
Reply With Quote
Vechi 06.04.2010, 22:24:50
lacrimi's Avatar
lacrimi lacrimi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.02.2009
Locație: LONDON
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Nu este vorba de cruce ca obiect sau ca semn.

In definitiv, nu am nimic impotriva celor care-si fac semnul crucii. Daca asta ii ajuta sa se apropie de Dumnezeu, foarte bine.... sa-si faca semnul crucii.

Ma intreb, de ce ai postat acest subiect la "secte si culte"? Te rog sa-mi raspunzi la aceasta intrebare.

De ce/ Mi se pare corect locul... Pentru ca voi nu credeti in Sfanta Cruce
Vechi 06.04.2010, 22:25:23
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasalie Vezi mesajul
Intradevar Ioana,aceste subiecte meritau postate la sectiunea ortodoxa,nu trebuia sa le dai o conotatie de contrazicere cu sectantii.
Pentru ca este ceva foarte interesant ce ai facut tu,anume sa cauti subiecte pozitive,despre care sa merite vorbit sau citit . De asta zic ca merita sa vorbim cevva constructiv si util sufletului intre ortodoxi,si nu sa ne contrazicem la nesfarsit cu sectanti.
Nu o lua ca o critica pls.
Reply With Quote
Vechi 06.04.2010, 22:26:57
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

M-am gandit ca noi nu avem nevoie de dovezi,ei au.
Vechi 06.04.2010, 22:46:37
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
M-am gandit ca noi nu avem nevoie de dovezi,ei au.
Mie mi-au fost folositoare.Sunt cunoscute exemplele,dar le-ai sintetizat bine .Chiar,unde ai gasit omisiunile acelea facute de evrei in traducerea VT?
Reply With Quote
Vechi 06.04.2010, 22:47:55
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Mie mi-au fost folositoare.Sunt cunoscute exemplele,dar le-ai sintetizat bine .Chiar,unde ai gasit omisiunile acelea facute de evrei in traducerea VT?
pe un site catolic.
Vechi 06.04.2010, 22:56:49
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de penticostalulmantuit Vezi mesajul
Neoprotestanții nu fug de Cruce soră Ioana. Este doar o impresie. Nici de Evanghelie.
Dacă ar trebui să fugim de ceva aceasta ar fi mândria, de exemplu. Mândria că noi suntem mai aproape de Cruce, sîc, sîc.
Dorința de ceartă ar fi altceva de care ar trebui să ne ferim și să fugim.

Dacă neoprotestanții susțin Sola Scriptura de ce ar fugi de Cruce?

Doar Crucea ne-a adus împăcarea cu Dumnezeu. Col. 1:20
Crucea era temeiul laudelor Apostolului. Gal.6:14
Crucea este ceea ce trebuie să propovăduim noi, toți creștinii. 1 Cor. 1:18

Nici prin cap nu-mi trece să fug de cruce.
Dimpotrivă, o prețuiesc, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru jertfa desăvârșită adusă la cruce, și o propovăduiesc.

Tu ce faci cu Crucea?

În afară de faptul că îți permiți să o folosești pentru a aprinde mai tare zâzania între creștini?
nu am vazut sa aveti semnul crucii pe Biblii,de exemplu.Daca o pretuiti,de ce o evitati?
Vechi 06.04.2010, 22:58:27
Ioana-Andreea's Avatar
Senior Member

Implicit

sau mandria ca vbim in limbi ,sac sac

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Crucea de la gat colaps Generalitati 14 02.03.2014 23:59:31
Crucea Sf. Apostol Petru vs. crucea satanica camy_d Sfintii Apostoli Petru si Pavel 19 14.04.2011 04:23:25
Crucea catolica Dia20_diana Biserica Romano-Catolica 135 06.12.2010 23:45:33
crucea celtica oncioiu Generalitati 4 14.10.2010 11:11:57
Crucea Lui - comoara mea Ioan_Ciobota Generalitati 0 30.03.2007 11:24:39