![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
draga najhat...numele meu este Spinu nu Spin :D daca nu stiai...probabil ai crezut ca vine de la spin :D .Oricum eu iti spun de un om apropiat Domnului ,dar care pana la urma La vandut pe El,si anume Iuda. Oare nu era acesta unul din cei 12 apostoli? acesta a stiut ca este Domnul , a cunoscut Cuvantul Lui,dar totusi la vandut pe El. Si mai sunt si altii care la inceput L-au primit cu bucurie dar s-au lepadat de El in cele din urma.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da...pai nimeni nu a mai zis asta de mine...inseamna ca esti o persoana deosebita......:D acum sunt convins de credinta ta...Dumnezeu sa te ajute in toate cele bune!
....."am observat ce au obtinut in urma convertiri-BOGATIA PE PAMANT!S-au amagit degeaba.Au facut un sacrificiu si un pacat mare"........stiu lucrul acesta..oamenii de azi sunt morti cu sufletul, dar poate vor invia....si asta depinde si de noi.Eu zic , ca tu ar trebui sa le arati celor din jurul tau calea cea dreapta...sa lupti pentru asta ,fara sa te lasi convinsa de ei cu privire la religia lor. Daca ii iubesti ajutai! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
......daca ai putea sa imi zici despre copii tai,cum iL privesc ei pe Dumnezeu si care este parerea lor despre religia lor? pentru ca pentru niste copii este foarte greu atunci cand parintii lor sunt despartiti sau cand traiesc intr-o familie in care religiile parintilor sunt foarte diferite. Oare pe cine asculta ei cand este vorba de religie? Ai zis ca sunt musulmani dupa tata ,dar au si un firicel de crestinism in ei sau sunt musulmani convinsi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
da... :( este destul de rau, si vad ca tu nu poti face nimic pt ei. Si cand te gandesti cat de putin costa o lumanare si cat de insemnificativa este pentru noi ca efort financiar si cat de folositoare le este celor adormiti.Ma bucur pentru tine dar imi exprim regretul pt familia ta si pt "casnicia" ta. Caci degeaba va cunoste o lume intreaga casatoriti daca nu va recunoaste si Dumnezeu. Lumea asta se va duce pana la urma de rapa dar trebuie sa avem credinta pana la sfarist, nu mai este mult, o vedem uitandune in jur. Iti multumesc pt timpul acordat.....sper sa ne auzim de bine. Dumnezeu sa iti lumineze calea si mintea!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cartea o poti descarca de la adresa: http://www.angelfire.com/space2/carti/detalii/0124.htm Cat despre copii, era de asteptat ca ei sa primeasca ceea ce li se explica la scoala, mai ales ca e si credinta tatalui. Copiii sunt asa de influentabili! O, ce situatie delicata! Pentru ca ceea ce ii invata la scoala e in totala contradictie cu Sf. Scriptura si cu invataturile Bisericii noastre! "Iubitilor, nu dati crezare oricarui duh, ci cercati duhurile daca sunt de la Dumnezeu, fiindca multi prooroci mincinosi au iesit in lume. In aceasta sa cunoasteti duhul lui Dumnezeu: orice duh care marturiseste ca Iisus Hristos a venit in trup, este de la Dumnezeu. Si orice duh, care nu marturiseste pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care ati auzit ca vine si acum este chiar in lume." (1 Ioan 4,1-3) Cat despre ceea ce nu ai inteles din crestinism, eu cred ca sunt multi care ti-ar putea explica, chiar de pe acest forum. Si copiii, ce nu accepta din crestinism? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Relatii crestini-musulmani... | veronica_dorina | Religia Islamica | 423 | 26.12.2010 17:14:41 |
O crestina va fi spanzurata de musulmani | Pelerinul | Generalitati | 43 | 13.11.2010 10:07:45 |
Bunele relatii crestini-musulmani exemplificate! | mihailt | Generalitati | 5 | 09.09.2009 08:59:24 |
|