![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Hei, voi ati vazut la televizor zvonul cu epidemia de conspirationism printre ortodocsi?
Ati vazut la stiri cum au chemat satenii, saracii, politia pentru ca era o geanta suspecta langa altar in beserica? Si au venit genistii si au izolat-o si au deschis-o si era plina de papetarie? "Se intampla lucruri din astea, dom'le, acum cu vremurile astea!" declara o batranica la interviu. Proiectul Blue Beam se poate rezuma astfel: proiectarea cu lasere a lui Iisus pe ceruri ca sa inceapa natiile sa se razboiasca intre ele. Mai stupid decat atat cred ca numai eu singur as putea sa fiu cand ma prostesc. Terminati cu prostiile. Terminati si cu 0Tv.
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 07.04.2010 at 18:35:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Chestia cu declansarea unui razboi mondial cred ca ar functiona mai bine daca i-ar pune turban "isusului" holografic
![]() Nu stiu cat de naiv poti fi ca sa crezi ca exista astfel de tehnologii, cel mult aia cu laserele care ar putea impresiona nu mai mult decat oamenii unui oras (cu conditia sa manifeste in mare parte simptomele unei religiozitati isterice) si chiar si asa nu pentru multa vreme. Dar teama de tehnologie e o chestiune f. populara desi ortodoxul nostru conspirationist nu se sfieste sa puna mana pe telefonul gsm, telecomanda de la tv sau butonul de la calculator + conexiunea Internet din care, nu-i asa, nu se stie niciodata ce demoni tehnologici pot iesi, din aia care controleaza electromagnetic gandirea si vointa. Dar na, ei sunt paziti datorita naivitatii (pardon, vroiam sa zic credintei) puternice, ceilalti sunt victimele care trebuiesc puse in tema pentru a fugi care'ncotro.. Last edited by AlinB; 07.04.2010 at 18:46:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Blue Beam e vrajeala, sa vedeti HAARP ce-o sa faca!
Ce-mi place la teoriile astea e ca sunt prezise pentru viitorul apropiat. Deci vom vedea daca sunt tampenii sau nu. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Un sfarsit oricum va veni pentru fiecare.
Important este in ce stare vom muri.. asa ca de asta trebuie sa ne ingrijim. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() groaznic.. la asta foloseste stiinta.. ![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Blue Banana-Romania la periferie? | ignatiu | Generalitati | 4 | 01.05.2014 20:59:40 |
Proiectul de lege privind Statutul Minorităților | Decebal | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 22.12.2012 19:02:27 |
Proiectul N.A.S.A. “Blue Beam”. Simularea holografica a venirii “Salvatorului” Noii O | annajanette | Generalitati | 52 | 26.05.2011 00:46:16 |
Sustine si tu proiectul meu de cercetare | andreea_n | Umanitare | 0 | 08.06.2010 23:51:14 |
Proiectul - Centrul parohial pentru copii si tineri | Eduard | Intrebari utilizatori | 0 | 24.02.2010 14:02:39 |
|