![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu mare durere am aflat de pierderea atator oameni de valoare ai poporului polonez.
Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca in pace pe toti cei plecati la Domnul, in urma acestui accident. Cu aceasta ocazie am aflat mai multe despre acest Presedinte, sub a carui conducere Polonia a reusit sa nu se implice in criza financiara, obtinand o crestere mica in fiecare an. A reusit sa elimine cadrele cu un trecut comunist si s-a bazat mult pe credinta sa, dand exemplu polonezului de rand prin viata cumpatata pe care a dus-o. Un bun exemplu pentru multi! Fericiti cei curati cu inima, ca aceia vor vedea pe Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-i odihneasca in lumea celor drepti ! +
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-i ierte!
Intradevar am auzit numai lucruri bune despre Lech Kaczinsky si sotia lui. Or fi lasat copii in urma? Intr-un fel este bine ca au murit impreuna, iute si fara multa durere, pulverizati ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-i ierte! La stiri s-a spus ca au lasat in urma o fata de 30 de ani...
|
|||
|
|||
![]()
Dumnezeu sa-i ierte si sa le mantuiasca sufletele!
|
|
|||
|
|||
![]()
Condoleante,bravului popor polonez ! Un popor demn de a fi exemplu in europa pentru multe alte popoare...printre care si noi !!!
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace...pana la Marea Judecata, pe cei decedati in sinistrul accident ! |
|
|||
|
|||
![]()
am auzit si eu de la mama; a vazut la tv; nu mi-a venit sa cred :-<
Dumnezeu sa-i ierte si sa le dea pace sufleteasca! condoleante famililor si poporului polonez. |
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu sa-i ierte!
|
|
|||
|
|||
![]()
Desi sustin umatoarea afirmatie : Catolicii sunt dra*i !! Pot spune din cate am auzit ca presedintele era un om bun,iar sincer nu am vazut la TV lucuri rele despre Polonia.Poate a fost ceva organizat ori Dumnezeu a pedepsit...Dumnezeu sa ii ierte si sa ii odihneasca pe toti membrii si pasajerii acelui avion . Sa ne gandim ca nu numai presedintele era in avion ci si alti membri din stat si piloti,etc la ei nu ne-am gandit.Dumnezeu sa ii ierte si sa fereasca Romania de o asemenea tragedie !
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Al treilea razboi mondial?Rusia e vinovata de drama Poloniei? | tigerAvalo9 | Generalitati | 95 | 20.12.2013 08:19:09 |
Rugaminte de rugaciunea la Dumnezeu pentru schimbarea guvernului si presedintelui | mihailt | Generalitati | 133 | 12.05.2010 15:48:30 |
ANTI-CIP: Scrieti PRESEDINTELUI! | marturisitor | Generalitati | 20 | 02.04.2010 15:33:40 |
Avionul patronului celui mai mare lant de clinici pentru avort din SUA s-a prabusit i | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 59 | 19.10.2009 21:55:06 |
|