Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 13.04.2010, 11:21:23
aureliapopescu aureliapopescu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.11.2005
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariasimarta Vezi mesajul
Ai mare dreptate...oamenii sunt sceptici dar Dumnezeu stie cat suflera cua devarat acesti oameni.Cei patru copii sunt 4 fetite.Cea mai mare are 11 ani si se numeste Lacramioara, a doua se numeste Alexandra si are 8 ani.cea de-a treia se numeste Nicoleta si are 6 ani si cea mai mica Maria are 6 luni.Stau in satul Gura Calitei judetul Vrancea .Taticul se numeste Aionese Ionel Daniel si mamica Aionese Laurentia (au 32 respectiv 33 de ani).Daca putem sa-i ajutam ar fi binevenit orice....acaesta este adresa la care poate fi trimis orice colet pe numle la oricare dintre parinti.Multumesc ca m-ati ascultat.
Multumim de adresa...Eu si prietenii mei o sa facem un pachet si vom trimite ce putem! Eu am un baietel in varsta de 11 ani si as putea sa-i trimit daca e o geaca si niste incaltari dar sunt de baieti...pentru fetite voi apela la cunostiintele mele. Daca nu le e de folos imbracaminte spuneti si trimitem ceea ce au trebuinta!
Doamne ajuta!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
tanara in coma alt_inceput Generalitati 21 26.05.2011 11:36:50
Tanara pictorita Carmen Grosu victor_intaiul Pictura si Sculptura Bisericeasca 0 02.12.2010 19:49:50