![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
I-am tinut "deschisi" destul si nu s-a aratat nimic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Omul are nevoie de religie si daca aceasta este interzisa, intr-un fel sau altul, trebuie sa fie eliminat si el. De aceea, in timp ce ateismul are la baza pacatul din firea umana, sistemul de inchisori de tip „Gulag” este expresia fireasca a experimentului ateist din Rusia. " Era un fragment despre Alexandru Soljenitin. http://www.razbointrucuvant.ro/2008/...ui-soljenitin/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu numai cu paine se va hrani omul" Ai citit tot linkul ? As fi vrut sa il citesti sa vezi unde duce ateismul ,sau unde a dus pe vremea aceea. Cat de daunator a fost. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici eu nu am amintit de inchizitie, de exemplu. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totalitarismul este un rezultat al ateismului. Inchizitia a fost la catolici ,ei s-au departat de la adevarul propovaduit de Hristos. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Gandeste-te cand au inceput sa apara democratiile si libertatea umana. Atunci cand au inceput sa dispara morahiile si cand biserica a disparut din fruntea statului. A fost doar o coincidenta? Nu cred. Nu e cazul sa dam cu pietre in catolici. Si nici nu stim cine s-a departat de cine. Oricum, nici o biserica actuala nu seamana cu biserica primara. Deci, cine s-a departat de adevarata credinta? |
|
||||
|
||||
![]()
In gneral nu prea imi place ce scrie Serafim Rose
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Multumesc din suflet celor care imi sunt alaturi! | andrutza151 | Umanitare | 2 | 03.02.2011 21:53:17 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
Am niste ganduri care vin de la necurat cred | annajanette | Generalitati | 29 | 06.08.2010 10:31:45 |
Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL | IT | Stiri, actualitati, anunturi | 215 | 04.03.2009 16:10:55 |
multumesc tuturor celor care mi-au raspuns | Dorotheea | Maslul | 6 | 09.03.2007 15:41:32 |
|