![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Unde se mai adauga ca bisercile lor au devenit parcari pt biciclete sau magazine .Asta da evolutie.
|
|
|||
|
|||
![]()
N-am auzit așa ceva... Au devenit în cel mai rău caz muzee. Doar la noi în țară am auzit de biserici transformate în depozite pe vremea comunismului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cine le-a transformat in depozite? credinciosii sau regimul politic? decat sa dai cu bata in balta asa crunt, mai bine stai in banca ta. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce te-ai autoturat așa? Regimul politic ateu le-a transformat, stai liniștit.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu numai consumatoare, dar și furnizoare alături de celelalte țări ort... ăsta... din Europa de est.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar cand faci un sondaj si vezi ca majoritatea dintr-o tara privesc homosexualitatea ca pe o normaliate, ca vor sa dea copii pe mana unora care in mod clar sunt bolnavi, ca o grupare care vrea sa promoveze pedofilia apare in public fara teama de oprobiu in scoietatea respectiva e total altceva. Ca societate noi inca stam bine, insa doar comparativ cu astia si la capitolul asta. Si nu pentru mult timp o sa mai fie asa. |
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea să ai dreptate, însă din păcate România stă destul de prost la capitolul moralitate (iar prostituția e doar un mic subcapitol).[/quote]
|
|
|||
|
|||
![]()
Doriana, ideea era sa nu mai ridicati in slavi tarile protestante, ca nu sunt cu nimic mai presus fata de tarile ortodoxe (multe din ele la capitolul moralitate sunt mult mai jos - ma refer la tari protestante)
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|