Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 16.04.2010, 08:29:37
aurora314
Guest

Implicit La toti Ben_Gal, Fiul_Valului ureaza sanatate.

@
Dragi forumiste/forumisti

Ben_Gal, Fiul_Valului m-a rugat sa va cer sa-l scuzati. Nu va mai posta aici caci intrarea i-a fost restrictionata fara a primi notificare, fara vreun PM explicativ si acum in dreptul numelui sau este mentionat "Guest". In partea dreapta ete mentionata Religia - N/A, adica non applicable.
Deci avem aici un oaspte cu religie neaplicabila.
Este vb. de o lovitura sub centura.
Ben_Gal, Fiul_Valului transmite complimente sorei sale, Carmina, Mariei-luisa precum si altora cu care a avut dialog placut si iarta si intelege felul in care a fost tratat de conducere.
Intelege si iarta, insa nu are o parere buna despre combinatia religie-politica din Romania.
Si aici e Romania doar.
#

In caz ca cineva va dori sa continue dialogul cu Ben_Gal, Fiul_Valului, va putea, in anumite limite, obtine e mail-ul sau de la mine prin PM.
Ben_Gal este activ si pe alte forumuri si foloseste acelasi pseudonim.

La toti Ben_Gal, Fiul_Valului ureaza sanatate.

Semnat,
In numele lui
Ben_Gal, Fiul_Valului, Conte.

PS: rog responsabilii cu politica sa lase acest mesaj neatins.
BG
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Voia mea sau a Domnului? drexler_justin Reguli generale de utilizare a forumului 25 31.03.2014 00:34:32
Faca-se voia Ta sau voia mea? caliyo Generalitati 22 25.06.2012 17:54:32
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului mihailt Generalitati 11 16.04.2012 00:10:35
Steaua lui David - Scutul lui David olaru stefan Intrebari utilizatori 6 20.02.2012 09:47:02
Articol - Sa moara un Rege in locul meu Ioan_Ciobota Generalitati 1 30.10.2008 16:28:21