![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Din Biserica Ortodoxa ai plecat, din comunitatea penticostala...desi te-a dezamagit, si te-a indepartat...nu mai pleci!!??? De ce nu te-ai apropiat de Dumnezeu mai mult in BOR, de ce nu te-ai adapostit mai bine sub aripa Lui aici?...sau de ce nu ai considerat ca acele ganduri de indepartare de Ea, sunt pacate..si incercari pentru pacatele tale, si nu ai incercat din tot sufletul tau...sa ramai, asa cum faci acum?
|
||||
|
||||
![]()
Aaaa...si de ce exagerezi Doriana, afirmand ca te simti ca acasa intre ortodocsi???
Care e scopul acestei afirmatii...cand tu nu te simteai bine intre ei, in Biserica Ortodoxa...si ai gasit sentimentul pe care il cautai, si pe Dumnezeu...in cultul penticostal?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca ma simt ca acasa aici. De ce nu? Si unde locuiesc suntem singurii penticostali printre ortodocsi. Asta inseamna ca nu mai e casa mea?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Felul în care te simți depinde de teologia pe care ai adoptat-o. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Andrusca, eu nu am plecat din BO, caci nu am fost crestina inainte, desi parintii mei se considerau. A fost o zi cand am fost pusa fata in fata cu maretia lui Dumnezeu. Si asta s-a intamplat la penticostali, desi Il cautasem si la azs, baptisti, ortodocsi. Si dupa ce L-am gasit m-am bucurat foarte si am primit botezul. Deci am crezut si m-am botezat, cum scrie in Biblie. Acum ma straduiesc sa merg dupa El.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
E cumva o alta formulare a textului: Romanii nu sunt crestini, pentru ca avorteaza, beau tuica, si exista cersetori pe sub poduri? Daca cineva face un pacat, sau daca tu vezi un om cu o halba de bere in fata, si cu tigara in coltul gurii...iti spui ca nu e crestin, si il contrazici daca el spune ca e ortodox?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Eu il cred ca e ortodox. Ramane de vazut cat e de crestin.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sincer, Gabriella, tu chiar crezi ca ma face crestin un botez daca nu traiesc cu Hristos? Adica, trebuie sa ma botez, dar daca nu Il am pe El e degeaba. PS- nu te mai jena si tu asa usor, ca tot repeti asta...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 16.04.2010 at 22:00:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|