Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.04.2010, 10:52:26
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Noi ca oameni trebuie sa iubim pe toti ceilalti,chiar sa ne rugam pentru ei.
Ii iubim, nu zic nu, ca doar nu ne doare gura. Dar cum demonstram practic dragostea noastra fata de ei?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 17.04.2010, 11:07:14
Jane Says Jane Says is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.02.2010
Locație: KooKooLand
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ii iubim, nu zic nu, ca doar nu ne doare gura. Dar cum demonstram practic dragostea noastra fata de ei?
Mergand cu ei 2 mile in loc de una, dandu-le o haina, ridicandu-i din sant si ducandu-i la han cu multa blandete, rugandu-ne pentru ei. Dar in ceea ce priveste credinta, decat sa clintim si-un micron din ea, mai bine nu deschidem gura ci ne muscam limba. Daca ei se supara ca nu i-am iubit destul incat sa le dam dreptate, chiar daca le-am facut pe toate celelalte, Dumnezeu sa judece unde -a fost iubirea.
Vechi 17.04.2010, 11:28:25
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Mergand cu ei 2 mile in loc de una, dandu-le o haina, ridicandu-i din sant si ducandu-i la han cu multa blandete, rugandu-ne pentru ei. Dar in ceea ce priveste credinta, decat sa clintim si-un micron din ea, mai bine nu deschidem gura ci ne muscam limba. Daca ei se supara ca nu i-am iubit destul incat sa le dam dreptate, chiar daca le-am facut pe toate celelalte, Dumnezeu sa judece unde -a fost iubirea.
Ai foarte mare dreptate.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 17.04.2010, 11:14:58
Daniel777 Daniel777 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Respectand poruncile din Evanghelie,pilda Samariteanului ...etc
Am vrut sa atrag atentia ,ca in numele iubirii sa nu parasim dogmele si traditia ortodoxa,pe care celelalte culte o critica si o urasc.
Daca ceilalti ar avea iubire,ar vedea adevarul din ortodoxie.
Deci noi,ca ortodocsi,trebuie sa raspundem la ura lor cu iubire,dar si cu discernamant,evitand ecumenismul....
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sufletul in crestinism Petru Ianovici Intrebari utilizatori 44 18.10.2016 15:43:21
Falsul crestinism Vasile40 Generalitati 33 17.10.2016 11:24:02
Nationalism si crestinism Daniel777 Generalitati 46 22.09.2013 21:25:51
Umanism si crestinism catalin2 Despre Biserica Ortodoxa in general 13 07.08.2011 17:01:54