![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Am spus ca am sa caut un exemplu si am sa ti-l dau din domeniu :)
O gindire de tip wishfull thinking ajunge la concluzia ca Dzeu e iubire, desi stie foarte bine ca, si dau numai un verset, nu e asa, pentru ca nu satana vorbeste aici, ci insusi simbolul iubirii absolute si al altruismului desavirsit: Matei 5:22 Eu însă vă spun vouă: Că oricine se mânie pe fratele său vrednic va fi de osândă; și cine va zice fratelui său: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului. Incearca insa sa aduca doar anumite argumente, si chiar sa le deformeze, numai ca sa isi demonstreze concluzia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca nu vei primi explicatii pe forum,voi intreba duhovnicul meu si iti voi raspunde |
|
|||
|
|||
![]()
@
Dragi forumiste/forumisti Ben_Gal, Fiul_Valului m-a rugat sa va cer sa-l scuzati. Nu va mai posta aici caci intrarea i-a fost restrictionata fara a primi notificare, fara vreun PM explicativ si acum in dreptul numelui sau este mentionat "Guest". In partea dreapta ete mentionata Religia - N/A, adica non applicable. Deci avem aici un oaspte cu religie neaplicabila. Ben_Gal, Fiul_Valului transmite complimente sorei sale, Carmina, maria-luisa precum si altora cu care a avut dialog placut si iarta si intelege felul in care a fost tratat de conducere. Intelege si iarta, insa nu are o parere buna despre combinatia religie-politica in Romania. Si aici este Romania. # In caz ca cineva va dori sa continue dialogul cu Ben_Gal, Fiul_Valului, va putea, in anumite limite, obtine e mail-ul sau de la mine prin PM. Ben_Gal este active sip e alte forumuri si foloseste acelasi pseudonim. La toti Ben_Gal, Fiul_Valului ureaza sanatate. Semnat, In numele lui Ben_Gal, Fiul_Valului, Conte. PS: rog "conducerea" a lasa acest mesaj neatins pentu a nu a-si adauga la pacate. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1. NU sunt acceptate desconsiderarea Bisericii (batjocura, blasfemia) si aviz evreilor care mai vor sa intre pe forum: credinta lor, tine pana unde incepe credinta mea |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
probabil ca si asta tine de regulament. Mi-e rusine, uneori, ca sunt om. |
|
|||
|
|||
![]()
Aurora,nu trebuie sa-ti fie rusine ca esti om.Este atat de greu de inteles ca nu se poate intra intr-o sala de muzica cu un fluier de politai?Este un forum crestin-ortodox nu unul de gimnastica,nu poate fi compatibila gandirea si comportamentul crestin cu opusul acesteia.Ii doresc toate cele bune Contelui si tie, si tuturor oamenilor de pe planeta dar trebuie sa intelegem ca tot ce se bazeaza pe credinta nu se poate schimba oricat de multi artisti in ale trucurilor ar actua.Toate cele bune!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multa sanatate si tie :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"nu baga un elefant intr-un magazin de portelanuri" dar ben_gal nu este elefant [si nici politist, desi are fluier ciobanesc] si nici voi nu sunteti de zahar. Citat:
Va doresc numai bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Va doresc numai bine. |
|
|||
|
|||
![]()
S-o "punem" altfel:
Mi-e rusine de rusinea unei tzaranci, a unui eugen si a admin-ului. Ultimii doi - si inculti. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|