![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Fani, cum te mai simti? Cand vine bebele? :)
|
|||
|
|||
![]()
Ma simt cam obosita dar ma tin bine; Multumesc ;-)
Tremenul este pe 1 iunie si mai sunt unele lucruri de pregatit.. Dupa asta nu cred sa ma mai vedeti des pe aici.
|
||||
|
||||
![]()
Pai draga mea Dorina noi romanii suntem precum fluturi am zburat peste tot in lumea larga si am imprastiat credinta ortodoxa pe toate continentele.Asa este in tara ,biserici sunt la tot pasul,in strainatate mai putine si cu toaste astea aici bisericile sunt pline.Asta pentru ca toti avem nevoie de cuvintul lui Dumnezeu si nu il gasim decit in Sfinta BISERICA.Noi cei plecati de acasa asteptam duminica ca e singura zi cind ne putem duce la biserica si sa ascultam Sf.Liturghie in pace si ce poate fi mai placut si cind se mai savirseste si cite un botez sau o casatorie ,e o mare bucurie.Mai ales ca azi au fost oficiate doua botezuri in timpul Sf.Liturghiii si dupa slujba un alt botez si o cununie .Mai ales ca azi unul din botezati nu era copil ,era un italian care s-a botezat ortodox pentru ca apoi sa se casotoreasca cu o rominca de-a noastra.Deci credinta noastra da roade frumoase,lasind la o parte ca se mai intimpla si lucruri care nu ne fac cinste noua ortodocsilor de pretutindeni.Deci daca o sa avem credinta si nu o sa ne mai indoim de ce este in jurul nostru ,totul se va indrepta pe drumul cel bun.Doamne AJUTA.
|
|
|||
|
|||
![]()
scuze dar merita sa vedeti acest link(parerea mea)
http://www.youtube.com/watch_popup?v=vOhf3OvRXKg ps>Romania nu este frumoasa ci minunata.Mai ramine ca si locuitorii ei sa realizeze asta.Bye |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adevarat ai vorbit.... Doamne ajuta
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romanii nu-si respecta eroii ?! | Radu32 | Generalitati | 26 | 07.12.2010 18:43:29 |
ROMANII si razboiul altora... | Trandafir_Alb | Generalitati | 0 | 05.01.2010 18:38:53 |
Romanii si Athosul | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 7 | 25.07.2008 12:55:33 |
Romanii din Italia | Laurentiu | Generalitati | 20 | 30.11.2007 09:50:33 |
|