Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.04.2010, 01:22:03
costin_byby costin_byby is offline
Member

Data înregistrării: 13.04.2010
Talking

Citat:
În prealabil postat de ciprian22 Vezi mesajul
De cand trebuie sa fie prezenta in casa Domnului o cheltuiala alaturi de masa la carciuma costumul si lautarii la nunta?De ce ne ascundem dupa deget?cand toata lumea stie ca a fi parorh in Bucuresti este direct proportional cu spaga de mii si zeci de mii de euro data catre mai marii bisericii?Este o afacere ,una deosebit de profitabila.Am fost nas de botez.chemat in altar sa semnez certificatul de botez preotul de la manastirea din parcul moghioros mi-a cerut 200 lei bani pe care nu-i aveam in totalitate, pentru ca nu mi-am inchipuit ca va costa atat.M-i am varsat buzunarele pe masa din fatza lui..si mi-a lasat doar hartiile de 1 leu si fisele...????este normal??nu cred..asta ..zilele astea..merg la o cununie..am sa va spun cum decurg lucrurile..
Asta pt ca nu ai avut intelepciunea sa discuti pretul inainte.Vina este numai a ta,imi pare rau... Daca te duceai la un avocat si-i cereai o interventie,ala iti spunea pretul iar tu nu l-ai fi comentat...Daca nu aveai bani de ce ai acceptat sa fii nas? Asa va fi si in Ziua Judecatii de Apoi:unii vor fi pregatiti pentru nunta Mirelui ceresc altii vor ramane pe afara.Citeste pilda fecioarelor intelepte din Biblie.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Taxe Biserica georgel23c Stiri, actualitati, anunturi 9 19.05.2016 11:11:01
Poruncile bisericesti doifrati Intrebari utilizatori 2 08.01.2011 20:02:42
Carti Bisericesti Danut7 Reguli in Biserica 3 01.09.2010 20:16:17
reguli bisericesti oanamarieta Generalitati 1 24.02.2008 09:42:54