![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Chiar daca as fi ajuns nu cred ca mi-ar fi schimbat felul de a privi lucrurile. Daca exista prooroci mincinosi asta nu inseamna ca nu mai exista prooroci adevarati, nu?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Pana la urma ce te face sa crezi ca i-ai intalnit pe cei adevarati? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica fara macar sa-i asculti ce au de zis, care ti-au mirosit "a adevarat" e musai sa fie adevarati, care ti s-au parut falsi, e musai sa fie falsi. Am inteles bine? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum sa-ti explic...tu nu ai nici o certitudine in viata? De unde stii ca esti pe calea cea buna, ca faci ceea ce este bine? Totul e doar indoiala?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Eu sunt interesant de cum ti le construiesti tu pe ale tale. Citat:
Citat:
Experienta m-a invatat sa nu ma arunc cu capul inainte, indiferent cat de interesante sunt perspectivele. Cu atat mai putin sa fac alegeri la nimereala pe baza primei impresii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Și aceasta este încrederea pe care o avem către El, că, dacă cerem ceva după voința Lui, El ne ascultă." Stiu ca e voia Lui sa nu fim amagiti si sa biruim in lupta credintei. De aceea m-am rugat sa ma invete sa deosebesc vocea Lui de vocea duhurilor inselatoare. Nu prea am vedenii, doar ca atunci cand un prooroc vorbeste recunosc vocea lui Dumnezeu, asa cum ai recunoaste tu vocea tatalui tau. Pe ce te bazezi, de fapt? Pe faptul ca il cunosti si stii ca e tatal tau, si orice ar fi nu poate altul sa se dea drept tatal tau ca nu i-ar merge. Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Situatia asta nu ma scoate din Biserica Lui,pentru ca am botezul . Daca as avea pacate foarte grave nespovedite,da,ar fi in pericol mantuirea mea. Una e sa nu ai icoane si alta e sa nu le ai pentru ca le crezi idoli.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O am in minte :wink: Ok, m-ai linistit atunci... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau ca desi sunt proroci autentici pot totusi sa aiba un comportament neadecvat? Atunci cum de i-a facut Dumnezeu proproci? Sau cum de le mai da darul asta? PS. Nu ti-am urmarit toate postarile, pana la urma esti la baptisti sau la penticostali? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 10:41:01 |
O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 09:03:32 |
|