![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Adica poate avea un comportament care tu de ex. il observi ca fiind scandalos si totusi sa fie un proroc autentic? Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Comportament scandalos", nu. Asta e deja un om dezaxat, nu prooroc. Numai omul care sta langa Dumnezeu poate sa auda vocea lui Dumnezeu si sa ne spuna si noua ce a zis. Citat:
"Copii, este ceasul de pe urmă, și precum ați auzit că vine antihrist, iar acum mulți antihriști s-au arătat; de aici cunoaștem noi că este ceasul de pe urmă. Dintre noi au ieșit, dar nu erau de-ai noștri, " Iar cand suntem vizitati de astfel de amagitori se pot intampla unele lucruri: ori se ridica pastorul si-l da pe fatza ca mincinos, ori alt prooroc, ori tac toti si nu-l cred. Posibil si sa amageasca pe unii . Dar nu pe cei seriosi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
David nu a proorocit cat timp traia in pacat, ci inainte sau dupa ce s-a pocait . Asta apropo de dezgroparea talantului.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Probabil te gandesti doar la pacatul din cauza acelei femei,dai el a proorocit si cat timp avea 10 neveste si de acest pacat n-am citit sa se fi cait vreodata.
|
|||
|
|||
|
Citat:
Desigur, nu era fara pacat, insa statea langa Dumnezeu si , atat cat stia, se ferea de pacat. Pana cand a facut unul mare si cu buna stiinta. Si asta e foarte grav.
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Definitie | topcat | Generalitati | 9 | 28.09.2008 11:41:01 |
| O definitie a singuratatii | Ioan_Ciobota | Generalitati | 14 | 28.11.2007 10:03:32 |
|
|