Citat:
În prealabil postat de forfota
Nu m-am inselat. Sunteti singura de pe forum care luptati sa fie cunoscute scrierile Sfintilor Parinti. Insa ar trebui ceva mai multa blandete, ceva dragoste si rabdare cu cei slabi (dintre care primul sunt eu!).
|
Repet: te-ai inselat; nu sunt "gata cu joaca". Dar tu ramai la parerea ta, daca asa iti place; atata doar ca tu doar banui, iar eu stiu cu siguranta.
Cu totii vorbim pe forum despre Sfintii Parinti, caci ei reprezinta, impreuna cu Sfanta Scriptura, invatatura Bisericii noastre. Daca stii, ca noi nu avem voie sa interpretam biblia dupa mintea noastra, ci doar cu ajutorul Sf. Parinti, atunci nu te mai miri, ca se pune asa accent pe acestia. Nu ajungem noi asa curand la intelepciunea pe care au primit-o acestia prin Duhul Sfant.
Asa este, ar trebui sa arat mai multa blandete; dar poate imi arati tu cum se arata blandetea, ca sa iau exemplu. Dar daca Sf. Parinti, din care scriu, nu vi se par suficient de blanzi, atunci nu va pot ajuta.
Iti multumesc, ca ai remarcat "lupta" mea de a-i face cunoscuti pe Sfintii Parinti. Prea putin am facut eu. Sunt altii aici, de la care eu insami am invatat. Lor le multumesc din toata inima.
Hristos a Inviat!