![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Semne si minuni a dat Dumnezeu pe vremea lui Moise, dar poporul Sau tot "incapatanat" si necredincios a ramas... Noua ne-a dat un singur semn si o singura minune: pe Domnul Isus. Si "cei ce se lauda cu singura credinta adevarata" nu mai au nevoie de altceva... ("vor cere semne si minuni"...)
|
|||
|
|||
|
Citat:
In latina Iesus , in greaca Iesous si in ebraica Yeshua , Yehoshua , Yoshua. In toate cazurile doua vocale.Nu e Isus(latina) , Isous(greceste) si Yshua(evreieste).Nu mai scrie gresit cum scriu ereticii si sectarii. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Sorry, greseala mea... Ce sa-i fac? Sunt mai analfabeta... si-mi pare rau, frate, ca te-am iritat
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu e nevoie sa-ti ceri scuze. |
|
|
|||
|
|||
|
Adevarata credinta sta si in micile detalii ca acesta.
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Nu sunt contra, vreau doar ca voi care aveti aceasta practica a vorbirii in limbi sa ne explicati si noua celor care nu avem asa ceva care este scopul acestui dar? Eu cred ca trebuie sa stim de ce anume facem anumite lucruri nu?
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|