![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Crezi ca ai putea sa faci la fel? Pe cand o demonstratie?
|
|
|
||||
|
||||
|
Doar "vorbire in limbi", frate (demonstratii cate vrei)... Celelalte... sunt mereu trecute cu vederea. Oare de ce?...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si nici daca ar scapa-o pe o limba mai europeana n-as fi prea convins daca n-ar fi niscai verificari suplimentare. O intrebare pentru penticostalii nostri, in procente aproximative, cam in cat % din cazuri se vorbeste "ingereste" si in cat % limbi mai..omenesti care sa le mai priceapa macar unul doi de acolo in afara de "traducator". |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Stai putin ca n-ai inteles... Nici macar cei ce "vorbesc in limbi" nu stiu ce zic... Si se vorbeste numai "ingereste", frate... Te rog frumos...
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vorbirea în limbi către Dumnezeu e cam 80%. Vorbirea în limbi pentru auditoriu cam 20% |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Sa inteleg ca in 20% din cazuri de vorbire in limbi, sunt limbi reale? Adica stii tu, care sa fie sanse sa mai fie intelese si de altcineva decat de "traducator", fara sa trebuiasca sa fie luat in stapanire de "duhul". Si poti confirma ca respectivul vorbeste ireprosabil in limba respectiva, chit ca n-a mai vorbit-o niciodata inainte? |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Vorbirea în limbi este inteligibilă. Și cea care este de la Dumnezeu și cea de la satan. Depinde ce se întâmplă atunci când se vorbește în limbi. Dacă cel care vorbește nu este creștin, eu cred că vorbirea lui în limbi este înțeleasă de satan. (nu știu sigur, nu l-am întrebat) Dacă este creștin și, în rugăciune, adresează laude lui Dumnezeu vorbirea lui este inteligibilă. Dumnezeu o înțelege. Dacă cel care vorbește în limbi este creștin și se adresează oamenilor atunci oamenii îl înțeleg. Dacă nu îl înțeleg, înseamnă că darul este folosit în dezordine și trebuie reglementat conform 1 Corinteni 14. Așa cred eu că a rânduit și lucrează Duhul Sfânt. Citat:
Problema e că tu nu crezi că e de la Duhul Sfânt. Dar asta eu nu te pot convinge. Doar Dumnezeu poate. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Credinta nu se demonstreaza. Ea exista pentru Dumnezeu nu pentru a face circ. Insa iti pot spune ca nu m-am multumit cu o credinta sterila. Atat.
Fals. Numai ca voi va legati doar de vorbirea in limbi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
||||
|
||||
|
Cine se leaga numai de "vorbirea in limbi"?... Nu sunteti voi oare aceia?... Nicidecum noi. Noi am invatat sa cerem Domnului lucruri folositoare, nu ceva ce ne poate sminti...
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 23:32:16 |
| Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 23:00:37 |
| Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 13:16:48 |
| Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 22:11:29 |
| DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 18:09:10 |
|
|