Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 23.04.2010, 16:12:56
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
iar cei ce L-au respins au suportat consecintele necredintei si mandriei lor.
Uite cum vad eu treaba: una este sa il respingi pe Domnul in semn de precautie nu la nesfarsit, si alta sa cauti acest asa numit "dar al Duhului Sfant".

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
De ce-mi vorbesti de lucrarile celui rau? Biblia vorbeste de lucrarile Domnului. Normal ca o limba straina nu e inteleasa de multi, dar un om cu minte poate deosebi duhul din spatele samanilor de Duhul Sfant.
Imi pare rau sa-ti spun dar si cei care se considera "cu minte" tot mandrie au.

Probabil ti-au mai spus si altii, ca vorbirea in limbi din trecut era ca sa-i incurajeze pe oameni sa mearga sa propovaduiasca evanghelia si altor neamuri. Apostolii erau oameni fara cunostinte ale altor limbi, si pentru ei asta a fost un semn de incurajare ca vor fi intelesi si de alte neamuri atunci cand le vor vorbi. Acum cand tot pamantul a auzit de Hristos, si cand invatarea unei limbi straine este extrem de facila nu mai avem nevoie de asta.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10