![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E cam la fel cu motivul pentru care o mama din Tanzania nu ar vrea ca fiul ei sa se nasca albinos, si la fel cum o mama din Evul Mediu spera sa aiba o fata care sa nu fie roscata, sau sa nu se nasca cumva cu coditza vestigiala. Citat:
Ma rog, nu se poate generaliza plecand de la cazul de mai sus, dar sunt homosexuali care au stiut de la o varsta frageda ca ei sunt altfel. Am un prieten care este homosexual, si la fel ca fetita din exemplul tau, nu isi aduce aminte sa fi fost atras vreodata de fete. Exemplele de mai sus sustin punctu de vedere conform caruia homosexualitatea este innascuta, nu dobandita.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai ales cu "gay pride" cam indoielnic ca individul n-ar dori ca copchilu' sa-i duca apucaturile mai departe. Citat:
Deci dupa tine daca cutare s-a nascut fara un picior, atunci cei care nu au un picior fara doar si poate s-au nascut asa. Stralucit, ce sa mai vorbim, exemplu clasic de profunzime a gandirii atee. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
am nevoie de un sfat | Nico11 | Pocainta | 2 | 06.04.2011 19:58:27 |
Nevoie de un sfat va rog ! | andreidiniasi | Umanitare | 9 | 20.04.2010 12:04:56 |
am nevoie e un sfat | luminitam | Generalitati | 36 | 08.09.2009 15:29:03 |
Am nevoie de un sfat | sophia | Generalitati | 10 | 13.05.2009 01:08:32 |
|