![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
GRAV: Ziarul Lumina rataceste credinciosii cu traditia Ramakrishna … Ziarul LUMINA il elogiaza pe Bogdan Petriceicu Hasdeu. Dar acesta a fost un fervent practicant al SPIRITISMULUI … ADAM A FOST UN MAIMUTOI? Ziarul Lumina promoveaza evolutionismul
|
|||
|
|||
![]()
Daca a avut buric era maimutoi, daca nu atunci era facut din pamint de Dumnezeu
|
|
|||
|
|||
![]()
(sper ca-mi permite Eodor Nastasa sa-i postez cuvintele)
Citat:
Fie aveau buric in rai (in masura in care ei au fost creati in vederea nasterilor de prunci, ar trebui sa aiba si buric, nu?), fie buricul a venit cu "hainele din piele" ("Apoi a făcut Domnul Dumnezeu lui Adam și femeii lui îmbrăcăminte de piele și i-a îmbrăcat"). Tot atunci femeii ia fost dat sa nasca copii in dureri, pamantul a fost blestemat si oamenilor le-a fost data sa-si castige hrana in sudoare.. (off topic: Toate discutiile acestea despre burice imi amintesc de Candid ( al lui Voltaire).. Pana la urma Fani are dreptate: mai inveti si din literatura. Dialogurile filosofului Pangloss: " Nasurile au fost făcute ca să poarte ochelari; de aceea avem ochelari. Picioarele sunt în chip evident alcătuite ca să poarte ciorapi și de aceea avem ciorapi.[............] și porcii fiindcă au fost făcuți ca să fie mîncati, mîncăm carne de porc toată vremea.." .. Si omul a fost facut sa aibe buric! ![]() Incerc din rasputeri sa iau discutiile in serios.. dar este foarte greu :))) e hilar!) |
|
||||
|
||||
![]()
Trinitas promova vaccinul h1n1 care ulterior a fost DOVEDIT că aducea beneficii oamenilor care vor să omoare din populație, reducându-o la un sfert. Deci, iată cine vorbște: Patriarhia Română și CANONICĂ????
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca nu prea a fost necesar si este o masina de facut bani, e alta chestiune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta este o scapare manageriala, dar pana la a face din asta un argument pro-stilist sau mai stiu eu ce.. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu poti vedea chiar ce vezi? trebuie sa improvizezi? 2) nu este doar o "scapare" manageriala... este o "scapare" duhovniceasca, sau sunt mai multe, fapt este ca nu era vorba aici de pro-stilism. 3) nu cred ca vreodata biserica lui Hristos a practicat vreo "democratie" - asa ca...
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Hram la Manastirea "Sfantul Ioan cel Nou " de la Suceava | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 1 | 01.06.2010 17:44:46 |
2% catre Asociatia "Prietenul sarmanilor- Sfantul Ioan Maximovici" | georgeval | Generalitati | 0 | 22.03.2010 12:49:51 |
|