![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Sau din seria "Dumnezeul nostru, Ziaristul".
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta daca KanalD are vreun ziarist care sa stie meserie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, îi știu io pă ăștia, fac experiențe pe oameni, corcesc genele și le implantează în femei, se dau extratereștrii și fraierii cred... deschid ei porțile lui franckenștein... nu le mai pasă de nimic... păi broscuța aia iepuraș cu trei degete credeți că nu a suferit, și nu ar fi avut dreptul la viață? Doar pentru că unii s-au jucat cu genele și celeulele părinților? Iar femeia s-a împăcat terifiată cu culpa avortului ei doar pentru faptul că au mințit-o că ar fi adus pe gLume un monstru... păi cine oare vrea să-și bată joc de chipul omului, de chipul și asemănarea lui Dumnezeu? Extratereștrii? În nici un caz. Sunt frații ispiscarioteni ai lui Iuda ăla de și-a pus gâtul în laț... precis ăia sunt... dar nu-i acuz căci ei abea te așteaptă să fie ei acuzați de cineva și apoi copoiul ăla ca fraierul să-l vezi cum o să pice în ispita de a se considera el vrednic... doar că acuză.
Păi după câte păcate am la activ, broscoiașul ăla iepuraș fără blană, cu trei degete e mult mai nevinovat decât mine... marele păcătos deci nu judec și nu mi se tulbură inima în fața gLumeților ce zboară cu farfuria de supă. Deși mi se cam ridică părul pe spate dacă-mi închipui coșjmarul respectiv... să te invadeze ''extratereștrii'' și să te umple cu cipuri și să-ți facă ei copilași, ieniceri, buni pentru orice mediu, să fugă, să înnoate, să vadă bine, că doar un deget trebuiește pentru ca să apeși pe trăgaci. Și gata. Last edited by vsovivi; 30.04.2010 at 14:19:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Pai tocmai, cu cat sunt mai incompetenti sau cel putin amorali, cu atat le cresc sansele sa faca cariera.
Asta e piata muncii din domeniu. |
|
|||
|
|||
![]()
Înșelată de draci, nu-i așa Mihailt?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Doamne fereste !
Posibil sa inventeze dar ce erau cu cipurile...ma rog daca era ceva atat de socant se vorbea la otv 2 3 luni ..... ma rog ne incearca Dumnezeu credinta ... |
|
||||
|
||||
![]()
Inca ceva mai colaps, nu mai da atata crezare filmuletelor de pe you tube sau a celor de genul zeitgeist. Personal am cam urmarit cam toate documentariile zeitgeist si m-am cam comnvins ca-s facute in totalitate de masoni. Ai auzit vreodata expreisa hotul striga hotul ?, deoarece cam asa stau lucrurile in aceste filmulete "zeitgeiste"
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Parintele Arsenie a spus ca multi vor cadea din cauza fricii. Mai bine sa credem ca ne pandeste un pericol masiv, si sa ne pregatim duhovniceste in aceasta maniera, decat sa ignoram aceasta probabilitate si sa ne trezim nepregatiti de ar fi sa se intample in acest fel. Oricum ar fi, doar Dumnezeu stie ce va veni, iar noi n-avem habar cu exactitate ce se va intampla, insa nu strica sa ne pregatim pentru ce e mai rau. Un lucru, insa, stim cu siguranta, anume ca oricat de grea ar parea situatia, oricat de putina speranta pare sa mai exista, Domnul este intotdeauna cu noi! Laudat sa fie Numele Domnului. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Prin complicități și trădări, am ajuns să dăm județe întregi urmașilor grofilor!" | Decebal | Stiri, actualitati, anunturi | 20 | 07.12.2013 19:56:55 |
Extraterestru sau..altceva? | tigerAvalo9 | Generalitati | 16 | 31.08.2009 12:22:11 |
Socant de socant | StefanS | Generalitati | 17 | 19.02.2008 13:32:52 |
|