Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.04.2010, 19:08:10
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit Cum este posibil?

Nu inteleg cum de Dumnezeu i-a salvat viata acestui eretic american sau poate mai rau pagin si deasemena viata trecatorilor : musulmani, eretici, atei, new-age-isti, sectanti cind se zice ca la Judecata ii va alege doar pe cei din Biserica binecredinciosilor?

Last edited by andreicozia; 30.04.2010 at 19:10:48.
Reply With Quote
Vechi 30.04.2010, 19:28:05
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Nu inteleg cum de Dumnezeu i-a salvat viata acestui eretic american sau poate mai rau pagin si deasemena viata trecatorilor : musulmani, eretici, atei, new-age-isti, sectanti cind se zice ca la Judecata ii va alege doar pe cei din Biserica binecredinciosilor?
Eu cred ca au fost salvati tocmai pentru a mai avea timp sa-si indrepte viata... Cine stie? Poate in urma acestei intamplari se vor intoarce si Il vor recunoaste pe Dumnezeu ca Salvatorul si Pronietorul lor.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 01:12:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Ar trebui sa o lase acolo.
Arata fain.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 01:16:05
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

In primul moment, am crezut ca-i un avertisment pentru soferi ..

Vinovatul fara vina , a platit cu ,, bot ,, si indesat ..ma refer la Mercedes nu la banca ! :)
Vechi 01.05.2010, 01:24:52
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Bietul om, ce spaima o fi in sufletul lui!

Ma tot uit la imaginile din filmuletul din link si inca nu-mi dau seama cum a putut sa se cocoate acolo.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 01:51:39
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Cum a reusit sa ajunga tocmai acolo sus?Uimitor:)
Oare ce au simtit si crezut cei din banca din camera respectiva cand s-au trezit cu masina direct in documentele lor?:))

Doamne ajuta si asa sa se salveze toti soferii neatenti primind doar o atentionare care trebuie sa duca spre indreptare.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 01:55:59
LapetiteMoc LapetiteMoc is offline
Banned

Data înregistrării: 04.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Oare ce au simtit si crezut cei din banca din camera respectiva cand s-au trezit cu masina direct in documentele lor?:))

Doamne ajuta si asa sa se salveze toti soferii neatenti primind doar o atentionare care trebuie sa duca spre indreptare.
Barbatul acesta nu cred ca a fost neatent. I s-a prins piciorul intre cele doua pedale (frana si accelerator) si nu a mai putut stapani masina.

Domnul a fost cu el de a scapat cu viata.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 09:56:04
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul

Este vorba de o parcare la nivelele superioare ale bancii, nicidecum ca ar fi zburat pana acolo! Stupefactia este atunci cand ne gandim cum de a fost posibil sa strapunga zidul. Pana la urma, ce viteza putea sa prinda acea masina in marsalier pe o lungime de 10-15 m? Sa fie vorba de o reclama la rezistenta masinii mercedes, care nu pare prea sifonata? Poate ca nu e tocmai ce pare a fi!...
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 10:15:19
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Este vorba de o parcare la nivelele superioare ale bancii, nicidecum ca ar fi zburat pana acolo! Stupefactia este atunci cand ne gandim cum de a fost posibil sa strapunga zidul. Pana la urma, ce viteza putea sa prinda acea masina in marsalier pe o lungime de 10-15 m? Sa fie vorba de o reclama la rezistenta masinii mercedes, care nu pare prea sifonata? Poate ca nu e tocmai ce pare a fi!...
Eu cred ca in aceasta poza putem vedea o mostra a 'maretiei' americanilor atunci cand vine vorba de constructii.
Ei neoprit cladesc ceva, insa fara a se asigura ca ceea ce fac ei au o rezistenta adecvata.

Cel putin in poza, zidul cladirii pare ca ar cadea intr-un instant la cel mai mic cutremur, daca o masina a putut sa-l sparga, mergand in marsarier, neavand decat cateva zgarieturi pe spate.
Reply With Quote
Vechi 01.05.2010, 20:15:14
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Da, e o reclama....am primit eu un fisier pps cu reclame ciudate si era si ea printre ele; din pacate nu il mai am.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Citate diverse din Sfintii Parinti OvidiuO Generalitati 141 09.12.2013 21:11:04