Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Din Vechiul Testament

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.05.2010, 13:59:55
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de izotaurel Vezi mesajul
. Nu e nimic just sau iubitor in a pedepsi atatia oameni pentru ca nu il accepta pe Iisus.
E in joc mult mai mult decat o simpla acceptare. Gandeste-te in felul urmator: Tu ai un copil si-i spui: "Nu trece podul acela ca e subred si se rupe. Vei cadea in apa si vei muri" . El nu te asculta si trece podul. Cade in rau, raul e lin dar se indreapta catre o cascada din care nu are sanse de scapare. Tu sari dupa el si ii intinzi mana: "Fiule, , lasa-ma sa te salvez, altfel vei muri" El rade de tine, te face in toate felurile spunand ca te-ai ramolit, nu vezi ce apa lina si frumoasa? Si respinge mana ta intinsa strigand sa il lasi in pace. Inevitabil cade in cascada si moare.

Ca tine e si Dumnezeu, apa e pacatul care duce la moartea numita iad, mana ta intinsa este Iisus Hristos, sansa noastra de salvare. Iar fiul razvratit sunt toti cei care se cred mai intelepti ca Dumnezeu si isi permit sa faca ce vor ei intr-o lume cu atatea pericole, in care satan pandeste la fiecare pas sa le fure sufletele. Sfarsitul lor va fi inevitabil in iad, si nu pentru ca au pacatuit neaparat [caci toti am pacatuit] ci pentru ca au refuzat mana intinsa de Dumnezeu prin Iisus Hristos, mana care putea sa-i salveze si sa-i duca in rai.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Care este credinta adevarata? gpalama Biserici Protestante 51 27.01.2013 18:10:24
Nesabuinta ! - O Biserica veche de 200 de ani va fi pusa la pamant ! cristiboss56 Biserica Ortodoxa Romana 9 11.02.2011 23:26:26
Ce este pana urma adevarata credinta? annajanette Generalitati 21 17.06.2010 08:52:08
Este nevoie de intermediari intre noi si Hristos sau este suficienta credinta in El? maria-luisa Generalitati 41 05.01.2010 21:35:11