![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pe simpaticul porc, care nu face rau nici la o musca, cu maxima placere sadica il omaram in fiecare an, iar la abatoare in cantitati industriale ! De ce numai cainele merita sa nu fie omorat, e un fel de rege al animalelor ???!!! de ce i se confera acest statut privilegiat ? aparatorii cainilor fac discriminare sadica fata de celelalte animale, si o batjocura la adresa lor,cand afirma sus si tare, ca numai cainele dintre toate, nu merita sa fie eutanasiat ! Unde e dreptatea aici ca eu unu nu o vad, nu-l omoram pe caine ca nu e voie, dar omoram masiv celelalte animale pt a le manca ?! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Deasemenea vad ca ai o problema nu cu solutionarea in sine a acestei situatii,ci esti teribil de dornic sa stii ca asta se petrece cu pretul vietii unor animale.In locul dumitale m-as uita in propria persoana si m-as intreba la modul cel mai serios...de ce oare? Am un oarecare feeling (sa-i spunem de clarvazator ca tot ti-a placut sa ma numesti asa! :) ) ca asta nu are legatura cu cainii in sine... Iar in ce ma priveste strict pe mine nu cred ca are vreo relevanta,dar,totusi,daca te linisteste cu ceva,sunt ani de zile de cand nu mananc carne si nu doar din motivul sacrificiului animalelor. Dar,asta este alegerea mea,sunt constienta ca in momentul de fata nu o poate face toata lumea,deci,repet...nu cred ca este atat de relevant punctul meu de vedere,ci faptul ca discutam despre doua categorii:animale de companie si de consum. Daca,totusi,vei fi curios sa imi stii parerea si in aceasta privinta,poti cauta in arhiva forumului si vei gasi. Deasemenea,discutia deschisa de dumneata pe acest topic a fost legata de cainii comunitari si am incercat sa respect topicul,nu de purcei,nu de magari,aligatori sau diavoli tazmanieni. Oricum,ce am avut de scris am postat,restul sunt discutii insipide care nu duc nicaieri. Cine doreste sa isi deschida mintea si sufletul va intelege. Nu ma aflu pe acest forum sa port conversatii in contradictoriu si pot intelege ca nu toti oamenii suntem la fel,dar,anumite adevaruri trebuie spuse,mai ales atunci cand se doreste solutionarea unei chestiuni care ne deranjeaza in egala masura pe toti:iubitori sau neiubitori de animale.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 02.05.2010 at 18:53:14. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu vreau sa vb despre problema cainilor vagabonzi,si ca dovada de deschidere si flexibilitate, accept ! Accept ca, acesti maidanezi sa nu mai fie ucisi ! Insa cu o conditie sine-qua-non ! Ea suna cam asa : 1). aceste animale sa nu fie sterilizate (e o cruzime fara sens ) ! 2). sa file lasate libere pe un areal de cateva zeci de hectare,intr-o padure ,de preferat, ingradita cu gard de sarma, de unde sa nu poata iesi. Padurea cainilor-sa se numeasca ! 3). partizanii fanatici ai cainilor sa se oblige in fata legii, ca sa li se ia un cuantum din salariu sau veniturile lor lunare, pentru a intretine acesti caini, in bune conditii de sanatate si hrana ! Sub aceste trei conditii, aplicabile toate, mi s-ar parea echitabila o rezolvare a problemei cainilor vagabonzi ! Prin aceasta am dat dovada de o flexibilitate pe care partizanii cainilor nu o au ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2) propunere lipsita de realism. Cum te asiguri ca acei caini nu vor parasi zona? Garduri pe zeci de hectare? Cum ii vei hrani? Se vor sfasia intre ei si vor fi decimati de molime. Asta suna a varianta "umanitara"? A 3)a propunere pare mai realista, sunt curios cati se vor declara iubitori de animale in conditiile in care asta ii costa la buzunar. Si propun ca suma sa fie dinamica, adica pe masura ce creste nr. de caini intretinuti, sumele sa creasca, cainii care pica in afara sumelor colectate si neputinad fi intretinuti sa fie eutanasiati.. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Tiganii, eterna plaga romaneasca !!! | guardian knight | Generalitati | 20 | 30.08.2012 23:00:28 |
Cainii vagabonzi-eterna problema a romanilor !!! | guardian knight | Generalitati | 134 | 21.02.2011 20:07:32 |
Cainii,prietenii lui Lazar!... | 14carol06 | Generalitati | 0 | 05.02.2009 16:35:05 |
|