eterna problema a romanilor?
Care?Cum ?Ce?Nu prea am auzit de asa ceva.Cazuri in care au fost muscati oameni de catre caini comunitari(asa li se spun,nu vagabonzi

) sunt,la fel cum exista cazuri in care oamenii au fost atacati de ursi,lupi,vulpe.Sunt multe animale care ataca.Dar de unde si de unde o problema?NU avem bani sa ii bagam in adaposturi,sa ii sterilizam foarte bine si gata ii eutanasiem?Ce usor.
Omul nu este mai presus decat un caine,parerea mea.Cainele de obicei musca daca fugi,daca ti-e frica,daca te uiti ciudat la ei,daca ai in mana ceva periculos pentru ei etc.NU m-a muscat niciodata un caine si nu mi se par asa periculosi.Cazuri in care au pierit copii din cauza acestor caini exista,la fel cum exista si cazuri in care oamenii sunt atacati de ursi,lupi etc dar sa facem din asta o problema mi se pare absurd.
Cazuri in care oamenii arunca cu pietre in caini si alte animale,ii tortureaza,ii omoara,le pun otrava nu vedeti?Care ar fi solutia atunci?Eu cred ca sa eutanasiem oamenii.

Sa fim seriosi,eutanasierea nu e o solutie buna,nu avem dreptul sa luam viata unui om.Eutanasierea e normala la un caine foarte violent,turbat sau mai stiu eu ce dar nu la cainii obisnuiti fara stapani.