![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cristi, pacate facem cu totii, insa nu toate opresc de la cea mai imporanta Taina lasata de Hristos. Si presupun ca tu nu comiti pacatele de moare mentionate de Sfantul Nicolae Cabasila. Si nu uita: ascultarea este buna numai si numai avand baza in Sfintele Scripturi si Sfanta Traditie. La proba contrarie - alt duhovnic!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
De ce ai pus emoționul ăsta, căci reiese altceva , cel puțin asta semnifică . . . !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fumatul mi se pare o slabiciune omeneasca benigna, personal. Sigur, daca nu ajungi sa fumezi foarte mult, sa dai bani pe tigari cand nu ai pt familie, si sa te imbolnavesti. Atunci este patima. Dar sa fumezi moderat, nu mi se pare, personal, o patima asa de grava. Daca e pe asa, si bautul cafelei a pacat, ca este o mica dependenta omeneasca. Sau orice tabiet - sa manaci aia si nu aia la micul dejun, sa bei ceai din ala si nu din ala, paine prajita bine si nu slab etc. Sigur, acum se stie ca fumatul este nociv pt sanatate, asta ar fi un argument. Dar si stresul este nociv. Daca cineva are o viata profesionala si familiala trepidanta (nu stiu cati copii, serviciu greu in care isi face datoria, probleme financiare, decese in familie), asta este un factor de stres major care este, statistic vorbind, cel putin tot atat de cancerigen ca si fumatul, ba chiar si mai si (exista statistici oficiale). Dar pe cine ai vazut tu sa opreasca un um ducand o astfel de viata de la impratasanie, ca isi distruge sanatatea? Sigur, nu te obliga nimeni sa fumezi. Dar unii fumeaza tocmai pentru a se destresa. Poate lor le face mai bine o tigara pt sanatate decat sa stea mereu in tensiune nervoasa. Dar ne indepartam de la subiect.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta si pofta buna!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
sa imi intre bine in cap...nu asta inseamna?
|
|
|||
|
|||
![]()
Hi hi.. Nu, cred ca inseamna: imi astup urechile ca ma enerveaza sau nu sunt de acord. ;-)
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne impartasim saptamanal | Daniel777 | Impartasania (Taina Euharistiei) | 433 | 23.05.2015 02:12:04 |
Cum sa ne impartasim? | Adriana-Simona | Impartasania (Taina Euharistiei) | 21 | 09.01.2014 14:17:16 |
|