Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.05.2010, 22:55:39
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu am analizat toate filmuletele de pe you tube, sa vad care sunt rele si care bune . Filmarile din biserici le cunosc doar prin bunavointa unor frati ortodocsi care au vrut sa rada de noi. Sigur sunt si unele corecte, cum e cel dinainte de la o biserica de rromi. Am mai gasit cantari cantate in biserici de unde se poate deduce atmosfera din bisericile penticostale, cum ar fi aceasta inregistrare de Pasti:

http://www.youtube.com/watch?v=ftBHs...eature=related

Problema e ca, voit sau nu, penticostalii sunt confundati cu carismaticii si manifestaril lor. Ei au alt stil, dar si printre ei sunt curente si curente si nu trebuie sa generalizam.
Da, frumoasa cantarea copiilor, dar dupa cum am mai spus...am vazut numai momente muzicale, si Botezuri...cu cate 6-7 oameni o data( si asa am tras eu concluzia, ca astea au fost postate si pentru a se vedea cum pleaca ortodocsii in valuri de tzunami spre cultul penticostal )...daar nici macar o singura inregistrare care sa surprinda atmosfera din timpul vorbirii in limbi, si asta ma pune pe mine pe ganduri.

Bine, deci tu zici ca atmosfera e asa cum e si in timpul acestui concert al corului de copii, si atunci inseamna ca e ceva foarte armonios, echilibrat, frumos...dar daca eu fac o vizita, exista posibilitatea sa o iau la sanatoasa?

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Atitudine crestina fata de ceilalti iustin10 Generalitati 35 18.02.2013 20:17:39
Haideti sa luam atitudine! Crestin_Simona Stiri, actualitati, anunturi 256 13.12.2010 21:07:35
Să luam atitudine impotriva reclamei Red Bull ce huleste Nasterea Domnului colaps Generalitati 16 10.12.2010 21:17:27
Sunt foarte deprimat.... BaLLaNcE Intrebari utilizatori 41 09.10.2010 13:22:20
Sunt sectele foarte periculoase?Cum sa luam atitudine fata de ele? tigerAvalo9 Generalitati 5 03.05.2010 14:24:13