Citat:
În prealabil postat de Doriana
Nu am analizat toate filmuletele de pe you tube, sa vad care sunt rele si care bune . Filmarile din biserici le cunosc doar prin bunavointa unor frati ortodocsi care au vrut sa rada de noi. Sigur sunt si unele corecte, cum e cel dinainte de la o biserica de rromi. Am mai gasit cantari cantate in biserici de unde se poate deduce atmosfera din bisericile penticostale, cum ar fi aceasta inregistrare de Pasti:
http://www.youtube.com/watch?v=ftBHs...eature=related
Problema e ca, voit sau nu, penticostalii sunt confundati cu carismaticii si manifestaril lor. Ei au alt stil, dar si printre ei sunt curente si curente si nu trebuie sa generalizam.
|
Da, frumoasa cantarea copiilor, dar dupa cum am mai spus...am vazut numai momente muzicale, si Botezuri...cu cate 6-7 oameni o data( si asa am tras eu concluzia, ca astea au fost postate si pentru a se vedea cum pleaca ortodocsii in valuri de tzunami spre cultul penticostal

)...daar nici macar o singura inregistrare care sa surprinda atmosfera din timpul vorbirii in limbi, si asta ma pune pe mine pe ganduri.
Bine, deci tu zici ca atmosfera e asa cum e si in timpul acestui concert al corului de copii, si atunci inseamna ca e ceva foarte armonios, echilibrat, frumos...dar daca eu fac o vizita, exista posibilitatea sa o iau la sanatoasa?