![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cristian, v-am mai intrebat si poate ati omis. In Italia nu plinge nici o mindra dupa el, ca din poza pare un baiat foarte chipes?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dar daca as fi fost la 25km nu era mai bine?Va inteleg framantarea,am stat un an departe de copil,dar niciodata nu stim ce ne este rezervat.Bucurati-va ca este major,cu caracter si ca va veni ziua cea mare,rabdarea este o virtute.Toate cele bune!
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a implinit o saptamina de cind nu am nici un semn de viata de la fiul meu...
Dumnezeu sa-l lumineze acolo unde-i si sa ne instiiteze si pe noi cu doua vorve ca e bine, sanatos! |
|
|||
|
|||
![]()
Am vorbit cu mai multi credinciosi ai bisericii pe vechi si le-am pus la dispozitie fotografiile. Duminica are loc sfintirea unei biserici la Onesti si vor veni multi preoti si calugari. Pana duminica seara, sau luni, nu cred ca voi mai avea vreo informatie. Totusi, trebuie sa avem incredere ca Dumnezeu il ocroteste oriunde ar fi. Nici un rau nu-l poate atinge, daca este pe calea Adevarului!
Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
de aici si ingrijorarile ...unde doarme ,ce mananca..(nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece mama lui) va puteti da seama ,dupa mesajele care le cititi aici ...de maturitatea fiului dvs. vedeti diferenta?..diferenta dintre lumea aceasta si lumea pe care a ales-o el..la varsa de 19 ani Am toata admiratia pentru fiul dvs. si pentru dvs. ca ati crescut un asemenea baiat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca intre timp, Antonio da vreun semn, unii dintre noi chiar am dori sa aflam! Doamne-ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da,la Frasinei.Treci pe acolo,este foarte frumos,ca peste tot in tara dealtfel.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce a disparut reincarnarea din Biblie? | wassabi | Generalitati | 82 | 10.07.2015 11:58:43 |
|