![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Mama ce palme ai mai imparti in stanga si in dreapta
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat poate fi de frumoasa Ortodoxia, si cat imi e de dor de Manastirile din Moldova!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
..intradevar este frumos dar prea s-au comercializat. Toti stau cu ochii numai dupa bani |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Imi pare rau Andrei, imi place cum gandesti in general (dar nu chiar tot generalul ![]() Nu zic, putem intalni de toate, dar eu cred ca faci un pacat privind lucrurile numai asa, si imbracandu-le numai in perspectiva aceasta... Ce frumos a spus preotul Dinu " Nu venim la Biserica pentru oameni!"...si exact asa e, eu cand vorbesc de Manastirile noastre dragi, nu ma gandesc la evaluarea calugarilor, sau a mirenilor...ci la atmsofera care e deasupra tuturor acestor lucruri...si unde as putea sta pe o banca, si sa imi fie destul. Nu vreau cadouri, nu vreau preturi mici, nu imi trebuie zambete, sau mangaieri pe cap...ci doar locul plin de sfintenie, si atat.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce m-a deranjat mult este faptul ca la unele biserici nu primeau haine( si bune pe deasupra) iar culmea enervarii a constituit-o faptul ca cereau ( cu o voce smerita, lucrata, parca pentru filmari, unde lumina cadea artistic pe obrazul parintelui X ca intr-un OstrovII) sa ducem bani daca se poate, ca sunt cei mai necesari, si nu se accepta haine,si spunea asta facind ochii mici , adus usor din spate , de parca era in dureri..circul asta enerveaza, intelegi
Nici macar nu m-au lasat sa le las sacii la poarta bisericii de parca hainele erau ciumate, si atunci m-am enervat si le-am dat ciungilor si tiganilor de pe la poarta pentru ei si copii. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Prietenie | ovidiu b. | Generalitati | 30 | 14.05.2012 15:50:55 |
Renuntarea la prietenie | IonelaC | Generalitati | 20 | 23.06.2011 19:54:32 |
Despre prietenie | mirela1990 | Generalitati | 42 | 24.03.2011 09:28:46 |
prietenie | aida975 | Umanitare | 10 | 14.02.2010 03:12:08 |
Despre prietenie si dragoste | 14carol06 | Generalitati | 17 | 16.02.2009 00:22:45 |
|