Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2010, 00:52:35
VladCat
Guest

Implicit

Sa speram ca Oni nu o sa aiba un atac de mandrie cand o sa vada ca i-ai ciordit threadul :))..glumesc...eu am avut niste atacuri cand m-am comparat cu anumiti useri care poate fara sa isi dea seama vorbesc ca si cum ar fi niste oameni induhovniciti care dau lectii celor mai putin evoluati, de fapt nu prea au intelegere pt ceialalti, starnesc sminteala pe forum, iar mai apoi le spun celor pe care i-au suparat "e vina ta ca ai orgoliu".....poate userii respectivi de fapt imi apar mie asa pt ca sunt eu orbit de propriul meu orgoliu (nu spun la misto) dar m-am comparat cu felul in care ii vad pe ei si am fost tentat sa ma consider induhovnicit si smerit...noroc ca dupaia am iesit din casa, am intrat in contact cu oamenii si am avut ocazia sa vad cat de imbunatatit sunt cu adevarat :))
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Umilirea ca metoda de curatare de mandrie Traditie1 Pocainta 39 07.04.2014 20:22:26
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Mandrie sau marturisirea lui Hristos? ana ana Generalitati 53 07.06.2011 00:30:13
Alpinista Crina Coco Popescu - motiv de mândrie pentru români camy_d Generalitati 37 25.02.2011 14:46:51